Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βόμβα Μαρινάκη - Από το Νότιγχαμ στον Πειραιά - Εξτρέμ που... καλπάζει - Ποιος Ποντένσε; (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-06-11 22:00:00

Βόμβα Μαρινάκη - Από το Νότιγχαμ στον Πειραιά - Εξτρέμ που... καλπάζει - Ποιος Ποντένσε; (ΒΙΝΤΕΟ)

του Παναγιώτη Νικολάου
Βόμβα Μαρινάκη - Από το Νότιγχαμ στον Πειραιά - Εξτρέμ που... καλπάζει - Ποιος Ποντένσε; (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το «διπλό»… τίτλου επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Ολυμπιακός επικεντρώνει την προσοχή του στην ρεβάνς με τη Γουλβς για τους «16» του Europa League, αλλά και στην μεταγραφική ενίσχυση εν όψει της νέας σεζόν.

Μία από τις θέσεις που αναζητούν παίκτη οι Ερυθρόλευκοι είναι αυτή του αριστερού εξτρέμ, με το όνομα του Σάμι Αμεόμπι να έχει έρθει στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα.

Πρόκειται για τον 28χρονο Άγγλο, γεννημένο στο Νιούκαστλ, ο οποίος αγωνίζεται στη Νότιγχαμ Φόρεστ από πέρυσι το καλοκαίρι και το συμβόλαιό του εκπνέει στο τέλος του τρέχοντος μήνα.

Και μπορεί να είναι διαφορετικής σωματοδομής εξτρέμ, από τον τύπο παίκτη που ψάχνει για την συγκεκριμένη θέση ο Ολυμπιακός, ωστόσο είναι σε καλή ηλικία, δοκιμασμένος σε αξιοπρεπέστατες ανταγωνιστικές συνθήκες, όντας βασικός και αναντικατάστατος στην αριστερή πλευρά της Νότιγχαμ.

Φυσικά, η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον αγγλικό σύλλογο αποτελεί από μόνη της έναν λόγο για να επιτευχθεί πιο εύκολα όποιο ενδεχόμενο deal με τον Αμεόμπι, που μάλιστα έχει ξεκαθαρίσει και ο ίδιος ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, αν δεν ανέβει στην Premier League η Φόρεστ.

Σημειώνεται ότι οι «Κόκκινοι» μέχρι την διακοπή λόγω του κορωνοϊού, βρίσκονταν στις θέσεις των πλέι οφ και συγκεκριμένα στην 5η θέση της Championship, με 60 βαθμούς, δέκα πίσω από τη δεύτερη θέση, που στέλνει απευθείας στην μεγάλη κατηγορία.

Δείτε τον σε... δράση:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags