Facebook Pixel Sportdog.gr | Άρχισαν τα όργανα - Ατάκες-φωτιά από τεχνικό top ομάδας για το Κύπελλο - "Διαφωνώ με το..."
| 2020-06-12 17:54:00

Άρχισαν τα όργανα - Ατάκες-φωτιά από τεχνικό top ομάδας για το Κύπελλο - "Διαφωνώ με το..."

Sportdog Team
Άρχισαν τα όργανα - Ατάκες-φωτιά από τεχνικό top ομάδας για το Κύπελλο - "Διαφωνώ με το..."

Άρης - ΑΕΚ: Ο Μίχαελ Ένινγκ διατύπωσε τις ενστάσεις του για το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και εκτίμησε ότι οι αγώνες θα έπρεπε να πραγματοποιηθούν μετά τα πλέι οφ της Superleague.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στα κανάλια Novasports:

Αναφερόμενος στην αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του, είπε: «Άκουσα κάποιες φορές ότι στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ δεν παίξαμε τόσο καλά όσο έπρεπε. Στο ημίχρονο του αγώνα είπα στους παίκτες μου ότι κανείς δεν περιμένει από εμάς να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο έπειτα από τρεις μήνες αποχής. Στο δεύτερο ημίχρονο είδα μια βελτιωμένη εικόνα καθώς οι παίκτες μου προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό. Είναι λογικό να μην έχουμε τον βαθμό ετοιμότητας που είχαμε υπό φυσιολογικές συνθήκες».

Μετά το τρομερό γκολ που σημείωσε ο Μπρούνο Γκάμα με εκτέλεση φάουλ στον αγώνα με τον ΟΦΗ, ρωτήθηκε για το αν θα αλλάξουν οι εκτελεστές των στημένων φάσεων. «Πιο σημαντικό είναι το πού θα στηθεί η μπάλα, σε ποιο σημείο του γηπέδου. Στον αγώνα με τον ΟΦΗ και βάσει της θέσης στην οποία στήθηκε η μπάλα, εκτίμησα ότι έπρεπε να το εκτελέσει ο Λάρσον. Το θετικό για μας είναι ότι διαθέτουμε έμπειρους παίκτες και τεχνίτες στο κομμάτι της εκτέλεσης οι οποίοι γνωρίζουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκτελέσουν φάουλ».

Σχετικά με τον αγώνα που ακολουθεί απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» στάθηκε στο κίνητρο των παικτών του. «Χαίρομαι όταν έχουμε τέτοια παιχνίδια μπροστά μας. Είναι μεγάλη πρόκληση να παίζεις με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και μιας ομάδας η οποία φέτος έκανε σπουδαίες ευρωπαϊκές εμφανίσεις. Πηγαίνουμε στον αγώνα έχοντας κίνητρο και φυσικά τη διάθεση για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ο Μίκαελ Ένινγκ ρωτήθηκε για τη σημασία της επιστροφής του Χαβιέρ Ματίγια και απάντησε… «κρίνοντας ότι σε καθημερινή βάση όλοι σημειώνουν ότι είναι σημαντική η επιστροφή του Ματίγια, προφανώς και είναι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags