Facebook Pixel Τζιμπρίλ Σισέ: Συμφώνησε με τον Ερμή Αραδίππου
| 2020-06-12 20:32:00

Απίστευτο: Ο Τζιμπρίλ Σισέ... επιστρέφει - Συμφώνησε με ομάδα της Κύπρου!

Sportdog Team
Απίστευτο: Ο Τζιμπρίλ Σισέ... επιστρέφει - Συμφώνησε με ομάδα της Κύπρου!

Τζιμπρίλ Σισέ: Σε συμφωνία με τον Ερμή Αραδίππου της Κύπρου έφτασε ο Τζιμπρίλ Σισέ, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του συλλόγου, Λούκας Φανιέρος.

Βέβαια, η συμφωνία του Γάλλου με τον Ερμή έχει να κάνει με εμπορικούς σκοπούς και δεν αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά ο Φανιέρος δήλωσε πως δεν αποκλείεται ο γιος του να πείσει τον Γάλλο σταρ να αγωνιστεί με την ομάδα, καθώς οι δυο τους διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.

Συγκεκριμένα, ο Λούκας Φανιέρος ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό ACTIVE ότι «Θα φέρουμε και έναν 38χρονο Γάλλο παίκτη που θα είναι περισσότερο για μάρκετινγκ, πρέπει να μπει και αυτό μέσα στο παιχνίδι για να βγάλουμε λεφτά. Ανέπτυξε καλές σχέσεις μαζί του ο γιος μου, μιλούμε μαζί του και θα δείξει εάν θα συνεργαστούμε. Να έρθει να κουβεντιάσουμε πρώτα και μετά, μπορεί να κάνουμε και ένα-δύο event. Βρήκαμε και εταιρείες για να διαφημιστούν μαζί του. Ο Ερμής θα γίνει και επιχειρηματικός. Δεν θα έρθει για να παίξει μπάλα, αλλά αυτό θα το αναλάβει ο γιος μου και ποτέ δεν ξέρεις (γέλια). Σε μια εβδομάδα θα είναι στην Κύπρο. Ο άνθρωπος έχει 1.5 εκατομμύριο followers».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags