Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τέλος" Σισέ, Σεμέδο, Μπα! Δίνει 15 εκατ. για στόπερ-αποκάλυψη
| 2020-06-12 21:59:00

"Τέλος" Σισέ, Σεμέδο, Μπα! Δίνει 15 εκατ. για στόπερ-αποκάλυψη - Η τράμπα με Ντίας - Βόμβα Equipe

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τέλος" Σισέ, Σεμέδο, Μπα! Δίνει 15 εκατ. για στόπερ-αποκάλυψη - Η τράμπα με Ντίας - Βόμβα Equipe

Ολυμπιακός: Πολλοί κατά καιρούς είχαν – και όχι άδικα – συνδέσει τη Γουλβς με ενδιαφέρον για κάποιον από τους στόπερ του Ολυμπιακού που σχεδόν όλοι είναι στη μεταγραφική προθήκη των «ερυθρόλευκων». Το πιο έντονο ενδιαφέρον το είχαν δείξει είναι η αλήθεια οι «λύκοι» για τον Σισέ, το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ούτε ποτέ το επισημοποίησαν με μια συγκεκριμένη πρόταση ούτε και η αξιολόγηση που υπήρχε για τον Σενεγαλέζο σύμπιπτε με τις απαιτήσεις των «ερυθρόλευκων».

Στο μεσοδιάστημα με το… σήμερα, ο αγγλικός σύλλογος παρουσιάστηκε  μεταξύ των όσων ενδιαφέρονταν για τον Μπα, αλλά και λόγω… εντοπιότητας – μην ξεχνάμε πως μιλάμε για πορτογαλική παροικία – για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Ο sportdog κατηγορηματικά είχε ξεκαθαρίσει πως θέμα για οποιονδήποτε στόπερ του Ολυμπιακού δεν είχε μπει στο τραπέζι, τουλάχιστον όχι με τα οικονομικά δεδομένα που οι «ερυθρόλευκοι» αξίωναν.

Και αυτό παρότι ο αγγλικός σύλλογος αναζητούσε – και εξακολουθεί να αναζητά – στόπερ. Όχι πάντως σίγουρα της τάξης των 100 εκατ. ευρώ, όπως είναι ρήτρα αποδέσμευσης του Ρούμπεν Ντίας, του Πορτογάλου της Μπενφίκα, ο οποίος επίσης είχε αναφερθεί ως βασικός υποψήφιος να μετακομίσει στο «Μολινό» (και έτσι βάσει της απλής και μόνο σεναριολογίας να άνοιγε ο δρόμος για τον Σεμέδο στο «Ντα Λουζ»).

Και το επιβεβαιώνει αυτό η εγκυρότατη γαλλική εφημερίδα Equipe, η οποία ανέφερε πως οι «λύκοι» έχουν καταθέσει προσφορά 15 εκατ. ευρώ στη Ρεμς για την αγορά του 22χρονου Αξέλ Ντισασί, ποδοσφαιριστή αποκάλυψη του φετινού σαμπιονά, ο οποίος όμως αρνείται να επεκτείνει το συμβόλαιο του με τη γαλλική ομάδα (το τρέχον ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021) αναγκάζοντας έτσι τη διοίκηση της Ρεμς να τον βγάλει στο «σφυρί», με τη Γουλβς να είναι αυτή που έχει κάνει το καθοριστικό όπως εκτιμάται βήμα για την αγορά του.

Κάτι που αν επιβεβαιωθεί αυτομάτως κλείνει και την όποια περαιτέρω «ελληνική» μεταγραφική, έμμεση ή άμεση συζήτηση.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Βράζουν" στον Ολυμπιακό λόγω ΠΑΟΚ - Τα πήρε... κρανίο μέχρι και ο Μαρτίνς - Νέος πόλεμος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags