Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ραγδαίες εξελίξεις για Βοτανικό - Παίρνει το "οκ" από Αλαφούζο - Τι θα κάνει ο Ερασιτέχνης ΠΑΟ
| 2020-06-13 08:24:00

Ραγδαίες εξελίξεις για Βοτανικό - Παίρνει το "οκ" από Αλαφούζο - Τι θα κάνει ο Ερασιτέχνης ΠΑΟ

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις για Βοτανικό - Παίρνει το "οκ" από Αλαφούζο - Τι θα κάνει ο Ερασιτέχνης ΠΑΟ

Παναθηναϊκός: Σε συμφωνία με τον δήμαρχο Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη για την μετακόμιση του Τριφυλλιού στον Βοτανικό φέρεται να έχει έρθει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Live Sport", η πρόθεση του Μπακογιάννη να προχωρήσει όλες τις διαδικασίες για κατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου (και των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη και του εμπορικού κέντρου και όσων προβλέπονται στη Διπλή Ανάπλαση) είναι δεδομένη και δεν φαίνεται να κολλάει κάπου, ωστόσο ακόμα δεν έχει δημοσιεύσει κάτι επίσημα.

Οι επαφές του όλο αυτό τον καιρό έμειναν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως φαίνεται ότι η συμφωνία του με τον Αλαφούζο είναι δεδομένη, χωρίς πάντως να έχουν συζητηθεί ζητήματα, όπως αυτό του ενοικίου της ΠΑΕ για την χρήση του νέου γηπέδου.

Πρόβλημα ενδέχεται να προκύψει με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, αν καταλήξει σε διοίκηση Πρωτοδικείου εντός του Ιουλίου, μετά την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αποχωρήσει, αλλά όπως καταλήγει το δημοσίευμα, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν με τη διεξαγωγή των εκλογών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags