Facebook Pixel Άσχημα νέα για τον Κουλούρη - "Τελείωσε" από την ομάδα του - Δανεικός ό,τι πρέπει - Λέτε τώρα να...
| 2020-06-13 14:35:00

Άσχημα νέα για τον Κουλούρη - "Τελείωσε" από την ομάδα του - Δανεικός ό,τι πρέπει - Λέτε τώρα να...

του Λάζαρου Γεωργίδη
Άσχημα νέα για τον Κουλούρη - "Τελείωσε" από την ομάδα του - Δανεικός ό,τι πρέπει - Λέτε τώρα να...

Το ενδιαφέρον για τα πεπραγμένα στην Τουλούζ είναι ιδιαίτερο και έντονο. Τόσο για τις επαφές και την προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Μαξ Αλέν Γκραντέλ όσο φυσικά εξαιτίας της παρουσίας του Ευθύμη Κουλούρη στον γαλλικό σύλλογο.

Ο υποβιβασμός του μετά την απόφαση για τη διακοπή του σαμπιονά ήταν δεδομένο πως θα τον έφερνε εκτός ομάδας, αφού με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, δύσκολα θα παρέμενε στο δυναμικό του και στη 2η κατηγορία. Δεν ήταν άλλωστε τυχαίο πως και ο ίδιος, το επιβεβαιώνει όπου και αν συζητούσε την προοπτική του επαγγελματικού του μέλλοντος, αποδεχόμενος πως βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας.

Η δικαστική απόφαση όμως που πάρθηκε στις αρχές της εβδομάδας κρατάει την Τουλούζ στα «σαλόνια» του γαλλικού ποδοσφαίρου και εκτιμήθηκε πως είναι ικανή να αλλάξει το στάτους του διεθνή Ελληνα επιθετικού. Η αλήθεια πάντως είναι πως δεν είναι ακριβώς έτσι.

Ο νέος κουμανταδόρος του γαλλικού συλλόγου – που έχει εδώ και λίγο καιρό, νέα, αμερικανική ιδιοκτησία – ο Νταμιάν Κομολί, έχει αναλάβει το ριζικό make over της Τουλούζ και φυσικά η ανανέωση πρόσωπων στη επιθετική της γραμμή βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.

Σοβαρή επένδυση για την Τουλούζ ο Κουλούρης το περασμένο καλοκαίρι, δεν κατάφερε όμως να προσαρμοστεί στα δεδομένα του σαμπιονά ύστερα από ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα, μένοντας χωρίς γκολ από τις 5 Οκτωβρίου! Επίδοση που δεν είναι ανεκτή για τον Κομολί, ο οποίος έχει βγει στην αγορά αναζητώντας (μανιασμένα) βασικό φορ – και πιθανότατα όχι μόνο έναν.

Εξέλιξη που μόνο θετική δεν είναι για τον Κουλούρη και παράλληλα και ενδεικτική για τον ρόλο που του επιφυλάσσεται αν μείνει στην Τουλούζ. Κάτι που σύμφωνα τουλάχιστον με όσα θέλει και περιμένει ο Κομολί δεν είναι στις προτεραιότητες του συλλόγου. Το θέμα ωστόσο είναι πως ο διεθνής Ελληνας επιθετικός έχει δύο ακόμη χρόνια στο συμβόλαιο του και δύσκολα με την χρονιά που έκανε θα βρεθεί αγοραστής.

Παρά ταύτα, εκεί που υπήρχε η ελπίδα πριν τη δικαστική απόφαση που κράτησε την Τουλούζ στο σαμπιονά, εκεί εναπόκειται και τώρα: στον μάνατζερ του 24χρονου φουνταριστού, τον Πολ Κουτσολιάκο και τις αποδεδειγμένες επαφές του στη Γερμανία, όπου και αναζητείται πλέον η λύση (μέσω δανεισμού το πιθανότερο). Εύκολη πάντως, δεν (θα) είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Βράζουν" στον Ολυμπιακό λόγω ΠΑΟΚ - Τα πήρε... κρανίο μέχρι και ο Μαρτίνς - Νέος πόλεμος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags