Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρίβει τα χέρια του ο Ζιντάν – Αυτοί επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση
| 2020-06-14 04:27:00

Τρίβει τα χέρια του ο Ζιντάν – Αυτοί επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση

Sportdog Team
Τρίβει τα χέρια του ο Ζιντάν – Αυτοί επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση

Δύο πάρα πολύ σημαντικές, εσωτερικές «μεταγραφές» θα έχει πλέον στη διάθεσή του ο Ζινεντίν Ζιντάν, κατά την επανεκκίνηση της Ρεάλ Μαδρίτης στη LaLiga, μετά από τρεις μήνες διακοπής, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.  

Ο λόγος για τους Εντέν Αζάρ και Μάρκο Ασένσιο, οι οποίοι άφησαν πίσω τους τα σοβαρά προβλήματα τραυματισμών που τους κράτησαν εκτός γηπέδων για μήνες και είναι πλέον απολύτως υγιείς και ετοιμοπόλεμοι, για να μπουν στο αγωνιστικό πλάνο της «βασίλισσας». Απ’ το αυριανό (Κυριακή 14/06) παιχνίδι με την Έιμπαρ κιόλας, όπως ανακοίνωσε ο Γάλλος προπονητής των Μαδριλένων, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ψηφιακά το Σάββατο (13/06). 

Ο Αζάρ επιστρέφει μετά από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο που τον οδήγησε σε επέμβαση στις ΗΠΑ, έχοντας κερδίσει πολύτιμο χρόνο για την αποκατάστασή του, μετά το lockdown που επιβλήθηκε στην Ισπανία λόγω του ιού Covid-19. Ο δε Ασένσιο, επανέρχεται μετά από 9 μήνες, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τη ρήξη χιαστών που υπέστη στην προετοιμασία του περασμένου καλοκαιριού.

«Τα καλά νέα, είναι ότι και οι δύο τους είχαν χρόνο για να προετοιμαστούν στο ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους παίκτες. Ο Ασένσιο προπονείται κανονικά, όπως και ο Αζάρ και είναι πλέον διαθέσιμοι. Κι αυτό είναι σπουδαίο γεγονός για όλη την ομάδα» τόνισε ο Ζιντάν.

Η Ρεάλ θα υποδεχθεί την Έιμπαρ την Κυριακή (14/06) στο γήπεδο «Αλφρέδο ντι Στέφανο», στο οποίο επέλεξε να δώσει τους αγώνες της ως το τέλος της εφετινής σεζόν, προκειμένου να επιταχυνθούν τα έργα ανακαίνισης στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

«Είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε εκεί. Το γήπεδο έχει τις ίδιες διαστάσεις, έχουμε προπονηθεί πολλές φορές εκεί και είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε και σ’ αυτό το γήπεδο. Δεν μου αρέσουν οι αγώνες που γίνονται χωρίς φιλάθλους, αλλά αυτή είναι η κατάσταση τώρα και πρέπει να προσαρμοστούμε πάνω σ’ αυτό», κατέληξε ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags