Facebook Pixel Ολυμπιακός: Όργιο φημών στο λιμάνι - Υπέγραψε αλλού ο αρχηγός
| 2020-06-13 17:06:00

Όργιο φημών στο λιμάνι - Υπέγραψε αλλού ο αρχηγός - Δεν μίλησε με Μαρινάκη - Ψάχνουν διάδοχο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Όργιο φημών στο λιμάνι - Υπέγραψε αλλού ο αρχηγός - Δεν μίλησε με Μαρινάκη - Ψάχνουν διάδοχο!

Ολυμπιακός: Για το τελευταίο που διακρίνονται στην Τουρκία είναι η αξιοπιστία και η φερεγγυότητα τους. Παραδόξως όμως, για το συγκεκριμένο θέμα, δεν έχει γίνει μεγάλος ντόρος. Για την ακρίβεια δεν έχει γίνει τόσος όσο ψιθυρίζεται παρασκηνιακά και έχει… κατακλύσει και την ελληνική πιάτσα.

Για την υπόθεση του Ομάρ και το φλερτ του με τη Γαλατά ο λόγος. Τις τελευταίες μέρες έχει ενταθεί η φημολογία, φημολογία όμως από αξιόπιστα (όσο μπορεί να είναι τέτοια) χείλη στη γειτονική χώρα, που θέλει τον Νορβηγό και την «τσιμ-μπομ» όχι απλώς να βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές, αλλά να έχουν περάσει ακόμη και… βέρες!

Δεν ήταν φυσικά δυνατόν να μην φτάσει αυτή η φημολογία στ’ αυτιά των ανθρώπων του Ολυμπιακού γι’ αυτό και μέρος της χτεσινής μεταγραφικής σύσκεψης κορυφής είχε να κάνει ακριβώς με την περίπτωση του Νορβηγού, το ενδεχόμενο αποχώρησής του και τους πιθανούς αντικαταστάτες του.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ως προς την στάση του Ολυμπιακού, πως παρά τα περί του αντιθέτου θρυλούμενα, τόσο η περασμένη εβδομάδα – που άπαντες περίμεναν το καθοριστικό ραντεβού που θα ξεκαθάριζε την κατάσταση – όσο και η τρέχουσα, πέρασαν χωρίς καμία ενόχληση προς την πλευρά του Νορβηγού, ο οποίος πάντως φάνηκε να κάνει νέο «άνοιγμα» με δηλώσεις και ποστάρισματα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η φημολογία στην Τουρκία είναι πλέον και πολύ συγκεκριμένη και έντονη και σίγουρα από την στιγμή που δεν διαρρέεται σε επίπεδο… μαζικής παραγωγής (όπως άλλωστε συνηθίζεται για ψύλλου πήδημα στα γειτονικά media) μετατρέπεται σε ακόμη περισσότερο ύποπτη, ειδικά μάλιστα από την στιγμή που υπάρχουν στελέχη της Γαλατασαράι που ξέρουν την υπόθεση, τα οποία, ανοιχτά πλέον, όχι απλώς επιβεβαιώνουν επαφές και προσπάθεια εκ μέρους της «τσιμ-μπομ», αλλά κάνουν λόγο για πολλά περισσότερα.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Βράζουν" στον Ολυμπιακό λόγω ΠΑΟΚ - Τα πήρε... κρανίο μέχρι και ο Μαρτίνς - Νέος πόλεμος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags