Facebook Pixel ΑΕΚ - Ντανιέλε Βέρντε: O κίνδυνος από τη μετάλλαξη του Ιταλού
| 2020-06-15 09:35:00

"Μάγκεψε" ο Βέρντε! Δεν το πιστεύουν στην ΑΕΚ - Aπανωτές οι... προκλήσεις - Μεγάλος κίνδυνος!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Μάγκεψε" ο Βέρντε! Δεν το πιστεύουν στην ΑΕΚ - Aπανωτές οι... προκλήσεις - Μεγάλος κίνδυνος!

Ένα από τα όσα δεν κρύβονταν -έστω και αν γίνονταν μεγάλη προσπάθεια- από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ ήταν η άποψη πολλών στην Ενωση για τον χαρακτήρα και την μενταλιτέ του Ντανιέλε Βέρντε. Πολλοί αναρωτιόντουσαν αν είναι όντως... Ναπολιτάνος, αν έχει "αίμα" μέσα του, νεύρα και αντίδραση.

Δεν μπορεί να ξεχάσει κανείς φυσικά την εικόνα στο εντός έδρας ντεμπούτο του, στην καλοκαιρινή φιλοξενία της Κλουζ, όταν εξαιτίας ενός χαμένου τετ-α-τετ στο φινάλε (και μερικών ακόμη λανθασμένων ενεργειών) αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου... κλαίγοντας γοερά!

Η πρώτη εικόνα, σε πολλές περιπτώσεις, επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Όχι τόσο σε δημόσια θέα όσο κυρίως μεταξύ των συμπαικτών του, στο εσωτερικό της ομάδας, στ’ αποδυτήρια, που έτσι κι αλλιώς έχουν την ευχέρεια να καταλαβαίνουν και να αντιλαμβάνονται πράγματα και συμπεριφορές.

Φαίνεται όμως πως η καραντίνα έκανε καλό στον Ιταλό εξτρέμ. Ή "καλό", όπως το βλέπει κανείς. Η περίφημη πλέον σκηνή του ματς της πρεμιέρας των play off με τον Βέρντε να πιάνει από το λαιμό τον Βράνιες και να έρχονται επικίνδυνα κοντά, χωρίς να "μασάει" από την πασίγνωστη τρέλα του Βόσνιου αλλά και την εμφανέστατη σωματική διαφορά, η πρώτη "απόδειξη" αλλαγής.

Χθες, στο Ηράκλειο, δεν πρόλαβε να μπει στο γήπεδο και ήρθε σε κόντρα, σε κοκορομαχία με τον Κοροβέση (ευτυχώς για την ηρεμία των επικοινωνιολόγων της Ένωσης με αντίπαλο αυτή τη φορά), προτού "γράψει" το 0-2. Δύο φορές λοιπόν σε διάστημα μιας εβδομάδας, σε δύο διαδοχικά παιχνίδια.

"Μάγκεψε", όπως λένε και στα αποδυτήρια, ο Βέρντε; Μένει να το δούμε, σίγουρα πάντως η διαφορά είναι χαρακτηριστική και εμφανής όχι μόνο στους συμπαίκτες του αλλά και στην κοινή γνώμη. Κι αυτό βέβαια, αν συνεχιστεί, είναι και επικίνδυνο, αφού φέρνει τον Ιταλό στο άλλο άκρο: από την απάθεια, την ευθυνοφοβία και την έλλειψη αντίδρασης, στη συνεχή πρόκληση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτος Μπακασέτας! Παίρνει τη μεταγραφή της ζωής του σε top ομάδα - "Κλαίνε" στην ΑΕΚ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags