Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αποκάλυψη Μπακογιάννη για τον Βοτανικό - Άμεσα οι εξελίξεις - Τι συζητήθηκε στο Δήμο!
| 2020-06-16 00:06:00

Αποκάλυψη Μπακογιάννη για τον Βοτανικό - Άμεσα οι εξελίξεις - Τι συζητήθηκε στο Δήμο!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Μπακογιάννη για τον Βοτανικό - Άμεσα οι εξελίξεις - Τι συζητήθηκε στο Δήμο!

Παναθηναϊκός: Το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων την Δευτέρα (15/6), με τον δήμαρχο Αθηνών Κώστα Μπακογιάννη να απαντάει σε σχετική ερώτηση πως μέσα στο καλοκαίρι θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για το πρότζεκτ με ακριβή κόστη…

«Η τελική πρόταση θα παρουσιαστεί μέσα στο καλοκαίρι. Θα περιλαμβάνονται στις ανακοινώσεις τόσο τα κόστη όσο και το πώς θα γίνει η χρηματοδότηση του έργου. Προφανώς ένα τόσο μεγάλο έργο δε μπορεί να το τρέξει μόνος του ο Δήμος», ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε: «Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο και σύνθετο έργο, από τα μεγαλύτερα της τελευταίας δεκαετίας. Δεν είναι παιδική χαρά. Εδώ και 17 χρόνια συζητάμε, εμείς θέλουμε να μιλήσουμε όταν θα είναι ολοκληρωμένα τα πάντα, με νούμερα και όλα».

Ο Γενικός Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, Αλέξανδρος Τσιατσιάμης, είπε από την πλευρά του, πως «είμαστε στο τελικό στάδιο για να επιλέξουμε ένα από τα δύο πλάνα. Θα προχωρήσουμε»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags