Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μαντί Καμαρά: Τινάζει την μπάνκα στον αέρα - Αποχωρεί μετά τη Γουλβς
| 2020-06-16 12:05:00

Σκάει βόμβα με Καμαρά! Τινάζει την μπάνκα στον αέρα - Αποχωρεί μετά τη Γουλβς - Εκεί πηγαίνει

του Παναγιώτη Νικολάου
Σκάει βόμβα με Καμαρά! Τινάζει την μπάνκα στον αέρα - Αποχωρεί μετά τη Γουλβς - Εκεί πηγαίνει

Ολυμπιακός - Μαντί Καμαρά: Δεν είναι αφύσικο. Ίσα ίσα. Όταν ένας παίκτης για πρώτη φορά στην καριέρα του πετυχαίνει δύο γκολ και ουσιαστικά επικυρώνει πως συνεχίζει μετά την καραντίνα ακριβώς από εκεί που τον βρήκε αυτή, τότε λογικά βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Πόσο μάλλον όταν λέγεται Μαντί Καμαρα.

Ο Αφρικανός μέσος του Ολυμπιακού ήταν από τα πλέον... διαφημισμένα "προϊόντα" των "ερυθρόλευκων" προ πανδημίας. Για την ακρίβεια, μετά την πρόκριση επί της Αρσεναλ και ειδικά την επιβλητική του εμφάνιση στο Emirates είχε δικαιολογημένα "ζεσταθεί" πολύ το θέμα της μεταγραφής του.

Τότε, υπενθυμίζουμε, πως οι απαιτήσεις των "ερυθρόλευκων" ξεπερνούσαν τα 20 εκατ. ευρώ. Κι αυτό παρότι για τον Καμαρά η καλύτερη κρούση που είχε έρθει ποτέ, από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, δεν έφτανε καν τα 10! Γνωστό όμως ότι ο Oλυμπιακός τιμολογεί ακριβά και καταφέρνει να πιάνει (στις περισσότερες των περιπτώσεων) τις τιμές που θέτει στους ποδοσφαιριστές του.

Για τον Καμαρά μάλιστα είχε κινητοποιηθεί όλος ο μηχανισμός του Ολυμπιακού στην Αγγλία. Εκεί άλλωστε στόχευσαν εξ αρχής για να πουσάρουν τον Αφρικανό οι "ερυθρόλευκοι" και από εκεί, έτσι κι αλλιώς, προέρχονταν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Όχι όμως και στις τιμές που ήθελε ο Ολυμπιακός.

Η εμφάνιση με την Αρσεναλ αύξησε το ενδιαφέρον, αύξησε και τα ποσά που θα μπορούσαν να προσφέρουν οι ενδιαφερόμενες, η πανδημία όμως, σταμάτησε αυτή την αυξητική τάση. Και μάλλον για τα καλά, αφού προφανώς και δεν αρκεί η εμφάνιση κόντρα στον Αρη (για παράδειγμα) για να επαναφέρει το αυξητικό ράλι.

Ο Καμαρά παραμένει πάντα υπό συνεχή παρακολούθηση. Πάντα. Το καθοριστικό όμως που μπορεί να επισπεύσει την πώλησή του δεν είναι οι εμφανίσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά οι διεθνείς. Εκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα με αυτές κόντρα στην Άρσεναλ, διατήρησε ανεκτό επίπεδο στο πρώτο ματς με τη Γουλβς, αλλά ακόμη δεν έχει φτάσει η αξία του σε επίπεδα τέτοια που "ακούει" ο Oλυμπιακός (μίνιμουμ δηλαδή 20 εκατ. ευρώ) .

Και όπως εκτιμάται, δύσκολα θα φτάσει κιόλας πλέον, ειδικά αυτό το καλοκαίρι και με αυτές τις συνθήκες που διαμορφώνονται στην ποδοσφαιρική αγορά. Σε κάθε περίπτωση πάντως, πρόκριμα εξελίξεων για τη δική του περίπτωση θα είναι ο αυγουστιάτικος επαναληπτικός με τη Γουλβς και φυσικά αν υπάρξει και περαιτέρω συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ για τον Ολυμπιακό.

Τότε ναι, θα είναι συζητήσιμο όχι απλώς να έρθει μια πρόταση στον Ολυμπιακό για την παραχώρησή του, αλλά να έρθει πρόταση κοντά στα όσα αξιώνουν οι "ερυθρόλευκοι". Ανεξαρτήτως πάντως ευρωπαϊκής συνέχειας, στον Ολυμπιακό περιμένουν εξελίξεις για τον Καμαρά μετά την ολοκλήρωση της σεζόν στην Πρέμιερσιπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Έγκλημα" στο λιμάνι! "Τελειώνουν" top όνομα - Ψάχνουν διάδοχο - Tραβάει τα μαλλιά του ο Μαρτίνς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags