Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μάρκους Μπεργκ: Το χρυσό +1, το σπίτι των 3,4 εκατ. ευρώ και η υπομονή...
| 2020-06-16 13:00:00

Τι έγινε με ΠΑΟ και Μπεργκ - Ποιοι "σοκαρίστηκαν" - Αγόρασε σπίτι 3,4 εκατ. - Υπομονή 1 χρόνο...

του Νίκου Στεργίου
Τι έγινε με ΠΑΟ και Μπεργκ - Ποιοι "σοκαρίστηκαν" - Αγόρασε σπίτι 3,4 εκατ. - Υπομονή 1 χρόνο...

Παναθηναϊκός: Η είδηση της επέκτασης του συμβολαίου για έναν ακόμη χρόνο του Μάρκους Μπεργκ με την Κράσνονταρ έκανε ένα καλό. Τερμάτισε από πολύ νωρίς φέτος τις όποιες συζητήσεις και σενάρια περί επιστροφής του στον Παναθηναϊκό. Να πεις όμως ότι δεν ήταν γνωστό; Ο Σουηδός από πέρυσι που συμφώνησε με τον ρωσικό σύλλογο είχε υπογράψει για 1+1 χρόνια, με το δικαίωμα χρήσης της επέκτασης να ανήκει στην Κράσνονταρ.

Αμέσως μετά την άρση του "λουκέτου" στη Ρωσία, οι υπεύθυνοι του συλλόγου ενημέρωσαν τον 34χρονο Σκανδιναβό για τις προθέσεις τους να κάνουν χρήση της option. Ο ίδιος, από τη στιγμή που αυτή η χρήση θα του εξασφάλιζε συμβόλαιο (άλλων) περίπου 2 εκατ. ευρώ -όσα δηλαδή εισέπραξε και τον πρώτο χρόνο στη Ρωσία- εννοείται πως δεν είχε καμία αντίρρηση να παραμείνει στο Κράσνονταρ και κάπως έτσι προέκυψε η συμφωνία επέκτασης του συμβολαίου του.

Φυσικά, δεν γίνονταν να λείψουν και τα... αναδρομικά περί νέας προσπάθειας, νωρίτερης, του Παναθηναϊκού. Δεν υπήρξε τίποτα. Και είναι ενδεικτικό άλλωστε το γεγονός ότι η απόφαση του να παραμείνει τελικά στην Κράσνονταρ περισσότερο "σόκαρε" τους ανθρώπους της Γκέτεμποργκ, της πρώτης του ομάδας στη Σουηδία.

Εκεί προπονούνταν κατά τη διάρκεια της διακοπής στο ρωσικό πρωτάθλημα και έχοντας αγοράσει το περασμένο καλοκαίρι το ακριβότερο σπίτι (αξίας 3,4 εκατ. ευρώ) στην πόλη, άπαντες περίμεναν πως μαζί με τη σύζυγό του θα έμπαιναν οριστικά σε mode επαναπατρισμού, κάτι που άλλωστε ως προοπτική ο ίδιος το είχε παραδεχτεί δημοσίως πως είναι στις σκέψεις του.

Από τη στιγμή όμως που η Κράσνονταρ εξασφάλισε στην οικογένεια Μπεργκ άλλα δύο "ζεστά" εκατομμυριάκια για έναν χρόνο… εργασίας, δεν υπήρξε δίλημμα ούτε και δεύτερες σκέψεις. Ούτε για επαναπατρισμό στο Γκέτεμποργκ, ούτε για προσεγγίσεις επιστροφής στην Αθήνα, όπου -υπενθυμίζουμε- το ζεύγος Μπεργκ έχει επίσης αγοράσει σπίτι.

Υπομονή πλέον ως το επόμενο καλοκαίρι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Όργια" με Βιγιαφάνιες ο ΠΑΟ - Αυτή θα είναι η νέα τριάδα... τρόμος - "Τελειώνει" τον Μπουζούκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags