Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Κλείδωσε: Αγοράζει χάφαρο ο ΠΑΟΚ - Υπογράφει τραυματίας - "Ντρίμπλα" Σαββίδη στην UEFA
| 2020-06-16 22:58:00

Κλείδωσε: Αγοράζει χάφαρο ο ΠΑΟΚ - Υπογράφει τραυματίας - "Ντρίμπλα" Σαββίδη στην UEFA

του Λάζαρου Γεωργίδη
Κλείδωσε: Αγοράζει χάφαρο ο ΠΑΟΚ - Υπογράφει τραυματίας - "Ντρίμπλα" Σαββίδη στην UEFA

ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Θέμα αγοράς του Γιόζιπ Μίσιτς από τον ΠΑΟΚ, όπως από τον περασμένο Νοέμβριο αποκάλυψε ο sportdog δεν τέθηκε ποτέ. Από την στιγμή που αποφασίστηκε να γίνει χρήση της option αγοράς που υπήρχε στο συμβόλαιο δανεισμού του Κροάτη από την Σπόρτινγκ, τα πάντα είχαν τελειώσει. Η, για την ακρίβεια, εξαρτιόνταν από τη συμφωνία που θα έκανε ο «δικέφαλος» με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Αυτή πραγματοποιήθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου και έκτοτε αυτό που απασχολούσε τον ΠΑΟΚ ήταν η διαπραγμάτευση είτε καλύτερων όρων αποπληρωμής των 2 εκατ. ευρώ που ήταν το ποσό που απαιτούνταν για την αγορά των δικαιωμάτων του 26χρονου μέσου είτε προσπάθεια αυτό το ποσό να μειωθεί. Στην πορεία, με την εμφάνιση της πανδημίας, προστέθηκε και ακόμη μια συζήτηση, η οποία αποδείχτηκε και η ευκολότερη όλων και αφορούσε την επέκταση του δανεισμού του Μίσιτς, ως τα τέλη Ιουλίου.

Το πρόβλημα υγείας του Κροάτη, ο οποίος σήμερα μπαίνει στο χειρουργείο για την αφαίρεση της κύστης στη βουβωνική χώρα, δεν άλλαξε κάτι από την προσπάθεια του ΠΑΟΚ. Μπορεί οι Πορτογάλοι συνεχώς με τα δημοσιεύματα τους να προσδίδουν έναν τόνο δραματικό στην όλη συζήτηση, η πραγματικότητα όμως – όπως κατ’ επανάληψη έχει έγκυρα και έγκαιρα μεταφέρει και καταγράψει ο «σκύλος» - είναι τελείως διαφορετική.

Ο ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι του προσπαθούν και θα συνεχίσουν να προσπαθούν για μερικές μέρες ακόμη (όταν και τελειώνει και τυπικά το deadline για την καταβολή των 2 εκατ. ευρώ) είτε για να μειώσουν το ποσό, κάτι που όμως η Σπόρτινγκ εξ αρχής και ως τώρα είναι κατηγορηματική αντίθετη, είτε να αποφύγουν την εφ άπαξ πληρωμή του ποσού κάτι για το οποίο τα «λιοντάρια» δείχνουν συναινετική διάθεση, αν όχι για να διευκολύνουν  με δόσεις… Κωτσόβολου τον ΠΑΟΚ, τουλάχιστον να τον διευκολύνουν λογιστικά για να περάσει δηλαδή η δαπάνη της αγοράς του Μίσιτς στη λογιστική χρήση της επόμενης σεζόν (κάτι σημαντικό για το Financial Fair Play, ανεξαρτήτως αν έχει χαλαρώσει ή όχι το φετινό πλαίσιο από την ΟΥΕΦΑ).

Γι’ αυτό και συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών. Και ακόμη και αν δεν καταλήξουν σε συμφωνία, τότε δεν αμφισβητείται η αγορά το Μίσιτς. Αυτή θα γίνει, όπως και να έχει, με τον ΠΑΟΚ να αναγκάζεται να κάνει αυτό που παλεύει τόσο καιρό να αποφύγει: την καταβολή δηλαδή, σε μια πληρωμή, των 2 εκατ. ευρώ.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το μεγάλο... έγκλημα του Φερέιρα στον ΠΑΟΚ - Χαμός με τον παικταρά - Νεύρα στην Τούμπα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags