Facebook Pixel Μπαρτσελόνα - Λεγανές: "Φορτσάρει" μετά την... καραντίνα η Μπαρτσελόνα - Στο +5 από τη Ρεάλ με Φατί και Μέσι (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2020-06-17 01:13:00

Στο +5 η Μπάρτσα από Ρεάλ με Φατί και Μέσι - Παραλίγο να κάνει ζημιά ο... Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Στο +5 η Μπάρτσα από Ρεάλ με Φατί και Μέσι - Παραλίγο να κάνει ζημιά ο... Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπαρτσελόνα - Λεγανές: Αν και δυσκολεύτηκε, η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Λεγκανές με 2-0 χάρη στα γκολ των Φάτι και Μέσι και βρέθηκε στο +5 από τη Ρεάλ που παίζει την Πέμπτη.

Οι γηπεδούχοι κόντραραν στα ίσια πάντως τους Καταλανούς και λίγο έλειψαν να κάνουν τη... ζημιά, με κορυφαίο τον Γκερέρο. Ο πρώην φορ του Ολυμπιακού έχασε μάλιστα και δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, πριν ο Φατί κάνει το 0-1 στο 42' με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και στο δεύτερο μέρος και κατάφεραν να βάλουν ένα δεύτερο γκολ με τον Μέσι στο 69'. Ο Αργεντινός κέρδισε ένα πέναλτι, με σχετική ευκολία, και ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση του για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0 με το 21ο φετινό του τέρμα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο (53' Σεμέδο), Πικέ, Λανγκλέ, Φίρπο, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Αρτούρ, Μέσι, Γκριεζμάν, Φάτι (53' Σουάρες).

ΛΕΓΚΑΝΕΣ: Κουεγιάρ, Μπουστίνθα, Τάριν, Αβαζίεμ, Σίλβα, Ρέσιο, Πέρεθ, Ρουιμπάλ, Μέσα (46' Ασαλέ), Εράσο, Γκερέρο.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags