Facebook Pixel Ολυμπιακός – Βαγγέλης Μαρινάκης: Ποιος Γκαρσία; Αυτόν "χτυπάει" ο Μαρινάκης - Πάνω από 2 εκατ. - "Τρώει" βασικό - Ο Μαρτίνς ξέρει;
| 2020-06-17 21:33:00

Ποιος Γκαρσία; Αυτόν "χτυπάει" ο Μαρινάκης - Πάνω από 2 εκατ. - "Τρώει" βασικό - Ο Μαρτίνς ξέρει;

του Παναγιώτη Νικολάου
Ποιος Γκαρσία; Αυτόν "χτυπάει" ο Μαρινάκης - Πάνω από 2 εκατ. - "Τρώει" βασικό - Ο Μαρτίνς ξέρει;

Ολυμπιακός – Βαγγέλης Μαρινάκης: Πολυεπίπεδη η ερμηνεία του σημερινού πρωτοσέλιδου του πάντα ενημερωμένου σε θέματα Ολυμπιακού «Κόκκινου Πρωταθλητή». Φιγουράρει το όνομα του 21χρονου μέσου του Ερυθρού Αστέρα, Νιέγκος Πέτροβιτς, ο οποίος παρουσιάζεται να βρίσεται στο στόχαστρο των «ερυθρόλευκων».

Αξιοσημείωτο πρώτα πρώτα γιατί μιλάμε για μέσο. Εδώ και καιρό άλλωστε έχει γνωστοποιηθεί, με κάθε επίσημο και ανεπίσημο τρόπο, πως ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ψάχνουν για μέσο, με τον Πορτογάλο προπονητή να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την τετράδα των χαφ που διαθέτει, συμπεριλαμβανόμενου σε αυτήν και του Καφού.

Η μόνη προϋπόθεση να ψάξουν οι σε αναμονή φετινοί πρωταθλητές μέσο; Να πωληθεί ένας! Και αυτήν την στιγμή, πέραν της (σοβαρής και υπαρκτής) εκκρεμότητας με την ανανέωση του συμβολαίου του Γκιλιέρμε, αυτός που βρίσκεται σταθερά στη βιτρίνα – και ειδικά μετά και το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος επανήλθε πολύ δυναμικά στη σχετική σεναριολογία – είναι φυσικά ο Μαντί Καμαρά.

Ο Πετρόβιτς, κατ’ αναλογία φυσικά, είναι πάνω κάτω στα ίδια αγωνιστικά «κυβικά» και χαρακτηριστικά με τον Αφρικανό. Εξελίχτηκε σε βασικό στους πρωταθλητές Σερβίας στην πρώτη του σεζόν στο «Μαρακανά», παίζοντας μάλιστα και στα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ (αλλαγή στο Βελιγράδι, αναντικατάστατος στην Αθήνα).

Η πρόοδος και η βελτίωση του είναι τέτοια που έχει μπει από νωρίς στην πάντα παρούσα λογική πώλησης για τους υπευθύνους του Αστέρα και ειδικά τώρα για έναν ακόμη, έξτρα λόγο. Η πανδημία έχει προκαλέσει ζημιά, η οποία για να εξισορροπηθεί «επιτάσσει» μια πώληση. Ο Πέτροβιτς είναι – βάσει και ενδιαφέροντος – στην πρώτη γραμμή των υποψηφίων, με τους υπευθύνους της «ζβέζντα» να την επιδιώκουν παράλληλα και για να «γλυκάνουν» τα αποδυτήρια, αφού έτσι θα μπορέσουν να πάρουν πίσω (και να χρηματοδοτήσουν) την άκρως μη δημοφιλή διοικητική απόφαση για περικοπή 50% από τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών του Αστέρα για το τρίμηνο του «λουκέτου» (Μάρτιος, Απρίλιος, Μάιος).

Όπως και να ‘χει πάντως, αυτό δεν σημαίνει πως ο Αστέρας…. χαρίζει τον Πέτροβιτς. Αν για τον πρακτικά εκτός πλάνων Ματέο Γκαρσία ζητάει πάνω από 2 εκατ. ευρώ, για έναν βασικό, γηγενή και με σημαντική αγορά ποδοσφαιριστή, λογικά δεν θα δείξει καμία διάθεση… ξεπουλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό - "Τελειωμένος" ο Καμαρά - Βρήκε ήδη διάδοχο - Θηρίο 25 ετών!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags