Facebook Pixel Νάπολι - Γιουβέντους: Στη Νάπολι το Κύπελλο, στο... καναβάτσο η Γιούβε - Το σήκωσαν στα πέναλτι (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2020-06-18 00:08:00

Στη Νάπολι το Κύπελλο, στο... καναβάτσο η Γιούβε - Το σήκωσαν στα πέναλτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Στη Νάπολι το Κύπελλο, στο... καναβάτσο η Γιούβε - Το σήκωσαν στα πέναλτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Νάπολι - Γιουβέντους: Την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας κόντρα στη Γιουβέντους πανηγύρισε το βράδυ της Τετάρτης για έκτη φορά στην ιστορία της η Νάπολι, η οποία μετά το 0-0 της κανονικής διάρκειας του ματς, επικράτησε στα πέναλτι με 4-2.

Η "Μεγάλη Κυρία" αν και μπήκε πιο δυνατά στο παιχμίδι, φάνηκε να ξεμένει από ιδέες και σταδιακά και από δυνάμεις στην επανάληψη. Αντίθετα οι Ναπολιτάνοι, για τους οποίους δεν αγωνίστηκε ο Κώστας Μανωλάς που ήταν τραυματίας και μπήκε οριακά στην αποστολή, ήταν καλύτεροι και άξιζαν να νικήσουν στο 90λεπτο.

Μάλιστα, η Νάπολι είχε και δύο φκοκάρια, στο 24’ με τον Ινσίνιε και στο 90+3’ με τον Έλμάς μετά από κεφαλιά του Μαξίμοβιτς και την επέμβαση του Μπουφόν πάνω στη γραμμή.

Στη διαδικασία των πέναλτι, ο Ντιμπάλα νικήθηκε από τον Μέρετ στο πρώτο, ο Ντανίλο πέταξε άουτ το δεύτερο και ο Μίλικ με την εύστοχη εκτέλεση του στο 4ο πέναλτι των Κυπελλούχων. έστειλε τους συμπαίκτες του και τους φίλους της ομάδας στον 7ο ουρανό για το 4-2.

Οι «παρτενοπέι» στέφθηκαν για τελευταία φορά κυπελλούχοι Ιταλίας το 2014, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δύο χρόνια νωρίτερα είχαν νικήσει τη Γιουβέντους στον τελικό της διοργάνωσης.

Οι συνθέσεις:

Νάπολι: Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Μαξίμοβιτς, Κουλιμπαλί, Μάριο Ρουί (80’ Χισάι) Φαμπιάν (80’ Άλαν), Ντέμε, Ζιελίνσκι (88’ Ελμάς), Καγιεχόν (66’ Πολιτάνο), Μέρτενς (66’ Μίλικ), Ινσίνιε

Γιουβέντους: Μπουφόν, Κουαδράδο (85’ Ράμσεϊ), Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Άλεξ Σάντρο, Πιάνιτς (74΄Μπερναρντέσκι) Ματουιντί, Μπετανκούρ, Ντιμπάλα, Ντάγκλας Κόστα (66’ Ντανίλο), Ρονάλντο

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags