Facebook Pixel Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ: "Φορτσάτη" με 3αρα η Σίτι... για γέλια η Άρσεναλ - Σοκαριστικός τραυματισμός του Έρικ Γκαρσία (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2020-06-18 00:20:00

"Φορτσάτη" με 3αρα η Σίτι... για γέλια η Άρσεναλ - Σοκαριστικός τραυματισμός του Έρικ Γκαρσία (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Φορτσάτη" με 3αρα η Σίτι... για γέλια η Άρσεναλ - Σοκαριστικός τραυματισμός του Έρικ Γκαρσία (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ: Σε... περίπατο μετέτρεψε το εξ΄ αναβολής ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής της  Premier League η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επικράτησε με 3-0 της Άρσεναλ στο «Ετιχαντ».

Δύο γκολ σε καθοριστικά σημεία του ματς (45΄+1 και 51΄) από τους Στέρλινγκ και Ντε Μπράιν έκριναν ουσιαστικά  την δεύτερη αναμέτρηση μετά την επανέναρξη της σεζόν, που είχε διακοπεί από τον περασμένο Μάρτιο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Στο 90΄+1 ο Φόντεν διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Τα πρώτα (άσχημα) αποτελέσματα της πολύμηνης αγωνιστικής απραξίας έκαναν την εμφάνισή τους στην Άρσεναλ. Στα πρώτα 24 λεπτά του αγώνα η ομάδα του Λονδίνου αναγκάστηκε να κάνει δύο αλλαγές, καθώς στο 8΄ αποχώρησε ο Τσάκα και την θέση του πήρε ο Θεμπάγιος, ενώ πριν συμπληρωθεί το 25λεπτο, ο Μάρι παραχώρησε την θέση του στον Νταβίντ Λουίζ. Ο Βραζιλιάνος, μάλιστα, έμεινε στο γήπεδο μόλις 25 λεπτά, καθώς στο 49΄ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στα άσχημα πάντως της βραδιάς, συμπεριλαμβάνεται ο σοκαριστικός τραυματισμός του πιτσιρικά Έρικ Γκαρσία της Μάντσεστερ Σίτι σε σύγκρουση με τον Έντερσον (ο Ισπανός έμεινε 10 λεπτά στο έδαφος, πριν φύγει με φορείο) που πάγωσε όσους βρίσκονταν στο γήπεδο. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, μετά την σύγκρουση έμεινε στο χορτάρι και αποχώρησε με το φορείο.

Νωρίτερα, στο 0-0 έμειναν, Αστον Βίλα και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο «Βίλα Παρκ». Οι φιλοξενούμενοι «φωνάζουν» δικαίως για την φάση λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ ο γκολκίπερ της Αστον Βίλα μπλόκαρε τη μπάλα, αλλά πέρασε ολόκληρος μαζί της την γραμμή του τέρματος, χωρίς να μετρήσει το γκολ. Ο διαιτητής, Μάικλ Όλιβερ, αγνόησε την ένδειξη "Γκολ" μέσω της υπηρεσίας "Goal Line Technology" και διέταξε να συνεχιστεί κανονικά το ματς, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών της Σέφιλντ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags