Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Εισβολή" Τούρκων στον Πειραιά - "Κλέβουν" δύο παίκτες
| 2020-06-18 10:01:00

"Εισβολή" Τούρκων στον Πειραιά - "Κλέβουν" δύο παίκτες - Ο ένας καψούρα Μαρτίνς - Σκάνε πολύ χρήμα!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Εισβολή" Τούρκων στον Πειραιά - "Κλέβουν" δύο παίκτες - Ο ένας καψούρα Μαρτίνς - Σκάνε πολύ χρήμα!

Το έχει φαίνεται το καλοκαίρι (και αυτό το καλοκαίρι για την ακρίβεια) να πέφτει ο Ολυμπιακός πάνω στις μεγάλες τουρκικές ομάδες και ειδικότερα τη Γαλατασαράι. Αφορμή, τα χθεσινά δημοσιεύματα που προσέθεσαν στη λίστα με τους υποψήφιους τερματοφύλακες που εξετάζουν οι "ερυθρόλευκοι" τον Ρώσο Στανισλάβ Κρίτσιουκ.

Ο ατζέντης του ήταν αυτός που αποκάλυψε ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 29χρονο κίπερ, ο οποίος έχοντας μείνει μόνιμα σε δεύτερο πλάνο την τελευταία διετία στην Κράσνονταρ θα αποχωρήσει από τον ρωσικό σύλλογο, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο ατζέντης του Κρίτσιουκ αναφέρθηκε ονομαστικά στον Ολυμπιακό και στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος και ισχυρίστηκε πως γνωρίζει τον πελάτη του αφού έχει περάσει για 3,5 χρόνια από την Πορτογαλία με αποκορύφωμα την εξαιρετική του σεζόν 2015-16 στην Μπράγκα, απ' όπου και αγοράστηκε από την Κράσνονταρ.

Ανεξαρτήτως το αν ισχύει το θέμα του Ολυμπιακού, αξίζει να σημειωθεί πως παράλληλα με τους "ερυθρόλευκους" το όνομα του Ρώσου παρουσιάστηκε στα χθεσινά ρεπορτάζ της Μπεσίκτας. 

Επίσης σε αναζήτηση τερματοφύλακα οι "μαύροι αετοί", τους έχει προταθεί ο Κρίτσιουκ, στον οποίο όμως προσφέρουν -σύμφωνα με τα ρεπορτάζ- 600.000 ευρώ, την ώρα που ο ίδιος φέρεται να ζητάει 1 εκατ. ευρώ (αν ισχύουν φυσικά αυτά τα νούμερα, αυτομάτως ξεχνάμε οτιδήποτε μπορεί να τον συνδέσει με τον Ολυμπιακό).

Δεν είναι όμως η μόνη, νέα, εμπλοκή τουρκικής ομάδας σε υποψήφιο μεταγραφικό στόχο για την εστία των "ερυθρόλευκων". Και η Γαλατασαράι μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του αρχηγού της, του Νέστορ Μουσλέρα βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα, με τα ρεπορτάζ να φέρνουν τον Ντάνιελ Σούμπασιτς στην κορυφή της λίστας των "λιονταριών", που είναι μάλιστα διατεθειμένα να του προσφέρουν πέραν μιας θέσης βασικού (κάτι που δεν είναι εγγυημένο πως του προσφέρεται από τον Ολυμπιακό) και συμβόλαιο που ξεπερνάει το 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό - "Τελειωμένος" ο Καμαρά - Βρήκε ήδη διάδοχο - Θηρίο 25 ετών!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags