Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απίθανο! Αυτόν παίρνει για αντι-Γιόχανσον!
| 2020-06-18 17:30:00

Απίθανο! Αυτόν παίρνει για αντι-Γιόχανσον ο ΠΑΟ - Μπαμ από Superleague - Νέος Κουρμπέλης;

του Νίκου Στεργίου
Απίθανο! Αυτόν παίρνει για αντι-Γιόχανσον ο ΠΑΟ - Μπαμ από Superleague - Νέος Κουρμπέλης;

Δεδομένο ότι έτσι όπως τα… κατάφεραν στον Παναθηναϊκό, να χάσουν δηλαδή και τους τρεις δεξιούς μπακ που αγωνίστηκαν στη φετινή σεζόν, η επάνδρωση της συγκεκριμένης θέσης εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου συνιστά προτεραιότητα. Δεδομένο επίσης, πως αυτή θα αφορά την προσθήκη δύο δεξιών μπακ.

Δεδομένο πως, όπως δείχνουν οι κινήσεις που γίνονται στους «πράσινους» από τον Ιανουάριο (και λίγο νωρίτερα) και μετά, υπάρχει μια αξιοπρόσεκτη αύξηση στα συμβόλαια που προσφέρονται στους ποδοσφαιριστές. Δεν υπάρχει όμως – ακόμη τουλάχιστον – καμία διάθεση για αγορά τους και για διαπραγμάτευση με ομάδες.

Η περίπτωση του Γιάννη Κώτσιρα εντάσσεται και στα δύο δεδομένα. Είναι δεξιός μπακ, είναι μεταξύ των όσων έχουν ξεχωρίσει οι «πράσινοι» από την εγχώρια αγορά, έχει όμως και συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης. Και όχι για έναν χρόνο, που θα μπορούσε να αποτελέσει ένα όπλο στην όποια διαπραγμάτευση θα αποφάσιζε (αν αποφάσιζε) να μπει ο Παναθηναϊκός, αλλά δύο.

Οι Αρκάδες δεν είναι ομάδα που (θέλει να) πουλάει φτηνά και δεδομένα δεν πρόκειται να «διευκολύνει» τον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που προκριθεί η επιλογή Κώτσιρα (οι πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει ο sportdog δεν είναι προς αυτήν την κατεύθυνση και θέλουν τον Ρόκα να έχει σαφώς ψηλότερα στη λίστα του παίκτες από το εξωτερικό και κυρίως, παίκτες που δεν δεσμεύονται με συμβόλαιο ή τουλάχιστον, μπορούν να μείνουν ελεύθεροι).

Το θυμούνται άλλωστε στον Παναθηναϊκό και ειδικότερα ο Γιάννης Αλαφούζος από τη μεταγραφή – την τελευταία αγορά που πρακτικά έκαναν οι «πράσινοι» με τον νυν ιδιοκτήτη τους – του Δημήτρη Κουρμπέλη πριν 3,5 χρόνια και πόσο «απαιτητική» (πολύπλευρα) ήταν η διαπραγμάτευση των δύο ομάδων προκειμένου να καταλήξει ο «Κούρμπε» με τα πράσινα.

Για την ιστορία πάντως και για να μην υπάρχουν παρερμηνείες. Κακές σχέσεις οι διοικήσεις των δύο ομάδων δεν έχουν. Ούτε όμως και «θερμές»…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Βουίζει ο τόπος" για επιστροφή ξένου άσου στον ΠΑΟ - Ήρθε στην Ελλάδα και δεν το κατάλαβε κανείς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags