Facebook Pixel Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ο Τάκης Μπαλτάκος μίλησε για το CAS αλλά και τα όσα συμβαίνουν στο Τριφύλλι.
| 2020-06-18 18:58:00

Πήρε θέση ο Μπαλτάκος - Τι σχολίασε για ΠΑΟ και Λεωφόρο - "Να φύγει το στίγμα από τον ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
Πήρε θέση ο Μπαλτάκος - Τι σχολίασε για ΠΑΟ και Λεωφόρο - "Να φύγει το στίγμα από τον ΠΑΟΚ"

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ο Τάκης Μπαλτάκος μίλησε για το CAS αλλά και τα όσα συμβαίνουν στο Τριφύλλι.

Ο νομικός εκπρόσωπος του Δικεφάλου μίλησε στο metropolis fm και αναφέρθηκε στο στίγμα αυτή τη στιγμή που υπάρχει για τους Ασπρόμαυρους λόγω του θέματα της πολυϊδιοκτησίας.

Παράλληλα αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό και σχολίασε τα όσα συμβαίνουν με την Ευρωλίγκα αλλά και τη Λεωφόρο.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την εκδίκαση του CAS: «Είχα πει από την πρώτη στιγμή πως δεν υπάρχει θέμα Σεπτεμβρίου και όπως είδατε έγινε. Θα πρέπει να κλείσει η σεζόν και να μην υπάρχει εκκρεμότητα, το CAS δεν ήξερε πότε λήγει το πρωτάθλημα αλλά η ΕΠΟ ενημέρωσε και έτσι το CAS αποφάσισε για 6 Ιουλίου.

Σημασία δεν έχει το επικοινωνιακό κομμάτι, παίζει ρόλο τι θα βγάλει η απόφαση. Η προθεσμία του CAS που έδωσε στις ομάδες για να καταθέσουν τα έγγραφα λήγει στις 22 Ιουνίου. Οι πιο πολλές αποφάσεις του CAS είναι ομόφωνες, είναι 3-0. Το ηθικό κομμάτι είναι πιο σημαντικό είναι πιο βαθμολογικό, γιατί η πολυϊδιοκτησία δεν είναι κάτι απλό, πρέπει να φύγει το στίγμα από πάνω του».

Για τα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό: «Στον χώρο του μπάσκετ, είναι κάτι που δεν βοηθάει την ομάδα και να ανακάμψει στην Ευρωλίγκα. Εμένα η άποψή μου είναι συμβιβαστική, όπως λένε και οι οπαδοί μόνο ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε.

Ο Παναθηναϊκός είναι εταιρεία και ανήκει σε συγκεκριμένο άνθρωπο. Εννοείται πως ο Παναθηναϊκός θα παίξει στην Ευρωλίγκα, είναι αυτονόητο αυτό. Για μένα πρέπει να υπάρχει ειρήνη. Εγώ δεν θέλω να ακούω για διπλή ανάπλαση, ο Παναθηναϊκός είναι Λεωφόρος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags