Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ξενέρωσε ο Μαρτίνς, αυτόν δεν θέλει - "Έγκλημα" αν δώσει πιο πολλά από Γκιλιέρμε!
| 2020-06-18 19:30:00

Ξενέρωσε ο Μαρτίνς, δεν τον θέλει στον Ολυμπιακό - "Έγκλημα" αν δώσει πιο πολλά από Γκιλιέρμε!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ξενέρωσε ο Μαρτίνς, δεν τον θέλει στον Ολυμπιακό - "Έγκλημα" αν δώσει πιο πολλά από Γκιλιέρμε!

Και που να ενδιαφέρονταν και για χαφ ο Ολυμπιακός! Υποτίθεται πως δεν ενδιαφέρονται για μέσο οι «ερυθρόλευκοι», πως δεν αποτελεί προτεραιότητα τους η αγορά ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή, αφού η τετράδα στο κέντρο τους είναι συμπληρωμένη (με την παρουσία και του Καφού, τον οποίο θέλει και υπολογίζει ο Πέδρο Μαρτίνς).

Αρκούσε όμως κατά τα φαινόμενα το παραγωγικότερο παιχνίδι της καριέρας του Μαντί Καμαρά αφενός για να φουντώσει τα σενάρια πώλησης του και αφετέρου, να δώσει υπόσταση στη σεναριολογία – με ονόματα και διευθύνσεις όμως – αναφορικά με τον υποψήφιο αντικαταστάτη του.

Ο sportdog έκανε ρεπορτάζ για τα δύο ονόματα που φαίνεται πως παίζουν πιο δυνατά τις τελευταίες ώρες (πάντα στην περίπτωση που πωληθεί ο Καμάρα, όταν και εφόσον…). Για τον Εντουάρντο Ενρίκε, τον Βραζιλιάνο δηλαδή της Σπόρτινγκ, δεν υπάρχει κάτι το καινούργιο.

Τον ήθελε και πέρυσι ο Μαρτίνς, τα «λιοντάρια» όμως πλήρωσαν 3,5 εκατ. ευρώ και τον αγόρασαν. Δεν έπιασε στο «Αλβαλάδε», έκανε κάκιστη σεζόν με αποτέλεσμα η Σπόρτινγκ να είναι διατεθειμένη να συζητήσει οτιδήποτε. Οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι πλέον σε καλύτερο επίπεδο από αυτές που επικρατούσαν στην προ συμβιβασμού με την υπόθεση Ποντένσε εποχή, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο 25χρονος θα… χαριστεί στους «ερυθρόλευκους». Την ώρα μάλιστα που και ο Μαρτίνς φέρεται να είναι πολύ προβληματισμένος από τη φετινή κάκιστη χρονιά του Ενρίκε.

Οσο για τον Πέτροβιτς, τον 20χρονο χαφ του Ερυθρού Αστέρα. Μιλάμε για καθαρόαιμο box to box μέσο, σε καμία περίπτωση όμως έτοιμο να αποτελέσει βασική επιλογή ενδεκάδας για τον Ολυμπιακό. Βελτιώνεται τάχιστα, αυτό είναι γεγονός, ο Αστέρας θέλει να τον πουλήσει, επίσης γεγονός, αλλά δεν θα συζητήσει τίποτα λιγότερο από 3 εκατ. ευρώ. Και άντε λόγω των πολύ καλών σχέσεων που έχει με τους «ερυθρόλευκους», να πέσει και κάτι τις.

Οπως και να έχει όμως, το ποσό που απαιτείται δεν υπάρχει περίπτωση να είναι μικρότερο από τα 2 εκατ. ευρώ. Ποσό μεγάλο για παίκτη επένδυση, παίκτη με μεγάλη δυναμική (όντως), αλλά όχι με το… καλημέρα θεωρούμενη επιλογή ενδεκάδας. Για τον Γκιλιέρμε (για παράδειγμα) είχαν δοθεί λιγότερα για την αγορά του από τη Λα Κορούνια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβες Γεωργίου - Έτσι θα γίνει το Grexit - Τρελή αποθέωση Μαρινάκη - Αποκάλυψη για Σαββίδη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags