Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Όνομα... ΣΟΚ για ΠΑΟΚ! Φορ 19 ετών, ελεύθερος, 1.79 - Τον "φέρνει" ο Μίσιτς - "Έγκλημα" με Τζόλη!
| 2020-06-19 19:14:00

Όνομα... ΣΟΚ για ΠΑΟΚ! Φορ 19 ετών, ελεύθερος, 1.79 - Τον "φέρνει" ο Μίσιτς - "Έγκλημα" με Τζόλη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Όνομα... ΣΟΚ για ΠΑΟΚ! Φορ 19 ετών, ελεύθερος, 1.79 - Τον "φέρνει" ο Μίσιτς - "Έγκλημα" με Τζόλη!

ΠΑΟΚ: Το όνομα του Κίριλ Κοσάρεβ δεν μπορεί να λέει πολλά στην συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιρόφιλων. Πιθανώς δεν μπορεί να λέει πολλά ακόμη και στην συντριπτική πλειοψηφία των όσων εργάζονται για/από το ποδόσφαιρο. 19χρονος Ρώσος επιθετικός, με δυνατότητα να αγωνιστεί τόσο ως δεξιός εξτρέμ, αλλά (κυρίως) ως δεύτερος επιθετικός, εμφανίζεται σε σημερινό δημοσίευμα της Metrosport ως «κλεισμένος» από τον ΠΑΟΚ εδώ και κάποιους μήνες, συμφωνία όμως που λόγω κορωνοϊού δεν επιβεβαιώθηκε με αποτέλεσμα ο νεαρός διεθνής ποδοσφαιριστής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Ρωσίας να καταλήξει στη Ρούμπιν Καζάν.

Αρκετά τα όσα συνάγονται από την εν λόγω είδηση. Πρώτον, ότι τα σωματικά χαρακτηριστικά του Κοσάρεβ (1.79 το ύψος του) δεν ταιριάζουν με το πρότυπο του επιθετικού που όντως ψάχνει ο ΠΑΟΚ. Δεύτερον, η ηλικία του, που δείχνει αν μη τι άλλο εμπράκτως την στόχευση των ανθρώπων του «δικεφάλου» για όσο το δυνατόν χαμηλότερο ηλικιακό μέσο όρο. Για την καταγωγή και τις προφανείς συνδέσεις δεν χρειάζεται ιδιαίτερη αναφορά.

Το κλείσιμο έχει να κάνει με το ότι μιλάμε για ελεύθερο ποδοσφαιριστή, αφού το συμβόλαιο του ολοκληρώνονταν στο τέλος του Ιουνίου, αλλά και πως εκπροσωπείται από τον ατζέντη του Γιόζιπ Μίσιτς. Κάπως έτσι σχηματοποιείται πλήρως το παζλ που τον έφερε ένα βήμα από την αγκαλιά του ΠΑΟΚ, ωστόσο η πανδημία άλλαξε τα σχέδια.

Δημιουργεί όμως και ερωτηματικά. Μιλάμε αγωνιστικά για έναν ποδοσφαιριστή με εμπειρία μόνο από φυτωριακές ομάδες, σε ηλικία που δεν μπορεί να λογίζεται ακόμη (και δεν έχει και το απαραίτητο background) επαγγελματίας και στέλεχος πρώτης ομάδας. Μιλάμε για ποδοσφαιριστή ο οποίος σε σώμα και στιλ παιχνιδιού κάλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο «Ρώσος Τζόλης».

Και όμως, ενώ  υπάρχει ο… Ελληνας, συνομήλικος του μάλιστα, με φοβερά κολακευτικές συστάσεις, ενώ υπάρχει το διαφημιζόμενο για χρόνια τμήμα της k19 του ΠΑΟΚ, που αφειδώς βγάζει ποδοσφαιριστές, αλλά κανείς δεν φτάνει να σταθεροποιηθεί στην πρώτη ομάδα και ενώ φυσικά υπάρχουν και οι πρόσφατες διοικητικές δεσμεύσεις περί εμπιστοσύνης και ανάδειξης (πλέον) των προερχόμενων από τις ακαδημίες ποδοσφαιριστών, ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται να «κλείνει» (άσχετα αν δεν προχώρησε το deαl) ποδοσφαιριστή που είναι «αντίγραφο» του πιθανώς μεγαλύτερου ταλέντου των ακαδημιών του και ενός που εκτιμάται πως μπορεί να σταδιοδρομήσει στην Τούμπα (Τζόλης). Ακρη δεν βγαίνει...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβες Γεωργίου - Έτσι θα γίνει το Grexit - Τρελή αποθέωση Μαρινάκη - Αποκάλυψη για Σαββίδη
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags