Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: έχει πολλά και μεγάλα καράβια για να κουμαντάρει!
| 2020-06-20 14:30:00

Ποιος Μαρτίνς; Αυτός ο προπονητής τρελαίνει τον Μαρινάκη - Απίστευτη πρόταση κόντρα σε όλα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ποιος Μαρτίνς; Αυτός ο προπονητής τρελαίνει τον Μαρινάκη - Απίστευτη πρόταση κόντρα σε όλα!

Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο αθλητισμός, το ποδόσφαιρο ειδικότερα, είναι ένας τομέας που ειδησεογραφικά (και όχι μόνο) γεννάει ίντριγκα. Και εδώ, στο συγκεκριμένο κομμάτι, αυτή η ίντριγκα και αναζήτησή της, ενδεχομένως και η δημιουργία της, δεν είναι ελληνικό φαινόμενο. Ισχύει και υφίσταται παντού. Και ίσως, λόγω μεγεθών – και φυσικά και της έμφυτης τάσης του κοινού για ιστορίες κλειδαρότρυπας – να πουλάει, πολύ περισσότερο, εκτός Ελλάδας.

Χτες, ανακοινώθηκε η επέκταση του συμβολαίου του Σαμπρί Λαμουσί, του τεχνικού της Νότιγχαμ Φόρεστ. Όχι μέχρι το τέλος της σεζόν, όπως συμβαίνει κατά κόρον αυτές τις μέρες σε συμβόλαια που ολοκληρώνονταν τον Ιούνιο και πρέπει να παραταθούν (όπως και του Γάλλου προπονητή δηλαδή). Το ανανέωσε για δύο ακόμη χρόνια. Ναι, πιστώθηκε την καλή φετινή πορεία των «κόκκινων», αλλά αυτή δεν αποτελεί εγγύηση ανόδου. Σήμερα εκκινεί και πάλι η Τσάμπιονσιπ, η Φόρεστ βρίσκεται στα play off, αλλά κανείς φυσικά δεν μπορεί να εγγυηθεί το παραμικρό για το κατά πόσον ο μεγάλος φετινός στόχος – και καταλυτικός για πολλούς ενός τριετούς πλάνου από την στιγμή που ανέλαβε τα διοικητικά ηνία ο Βαγγέλης Μαρινάκης – η άνοδος δηλαδή στην Πρέμιερσιπ θα επιτευχθεί. Κάθε άλλο.

Και όμως, ο Λαμουσί ανανέωσε. Επέκτεινε το συμβόλαιο του. Ο Λαμουσί που χωρίς να έχει ιδιαίτερες επιτυχίες και περγαμηνές πέρυσι το καλοκαίρι έγινε κάτοικος «Σίτι Γκράουντ», με το ελληνικό διοικητικό επιτελείο της Νότιγχαμ Φόρεστ να αποδέχεται την πρόταση/σύσταση του Ζόρζε Μέντες, του περίφημου Πορτογάλου ατζέντη, ο οποίος και από εκείνη την στιγμή εκπροσωπεί τον Λαμουσί.

Μια ακόμη συνεργασία λοιπόν του Μέντες με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Και άλλη μία, ολοκληρώθηκε χτες με τη διετή επέκταση του συμβολαίου του Λαμουσί. Του ανθρώπου δηλαδή που εμπιστεύεται ο ιδιοκτήτης του αγγλικού συλλόγου και των «ερυθρόλευκων» για να οδηγήσει την ακριβότερη ποδοσφαιρική του επένδυση σε μια εποχή που είναι κομβική για την απόσβεση αυτής της επένδυσης.

Και εμπιστεύεται γι’ αυτό τον πελάτη του Μέντες. Όχι απλώς δίνοντας του μονοετή επέκταση ή μια ανανέωση μέχρι να τελειώσει η σεζόν, οπότε και θα ξέρουμε τι έχει τελικά πετύχει η Νότιγχαμ και φυσικά ο Λαμουσί. Αλλά από τώρα. Σαφές δείγμα εμπιστοσύνης και αγαστής συνεργασίας λοιπόν Σαφής απάντηση στα όσα ιντριγκαδόρικα έχουν προκύψει – πολλά μάλιστα προερχόμενα και από πηγές εσωτερικής αντιπολίτευσης… - αναφορικά με τις σχέσεις Μαρινάκη – Μέντες.

Κοινός στόχος, κοινός τόπος, κοινό κέρδος, ξεπερνάει κατά πολύ το οτιδήποτε προσωπικό μπορεί να δημιουργείται. Η δουλειά άλλωστε είναι πάνω απ’ όλα και δεν υπόκειται σε συναισθηματισμούς που κοστίζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η... βόμβα του καλοκαιριού! Αυτόν "κλέβει" ο Μελισσανίδης από τον Μαρινάκη - Βασικός του ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags