Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ο Χρήστος Τζόλης μίλησε για το γκολ που πέτυχε με τον Δικέφαλο αλλά και τη νίκη που πήρε η ομάδα του.
| 2020-06-20 23:16:00

Βλέπει ήδη Ολυμπιακό ο Τζόλης – Απίθανη ατάκα μετά το ματς – Τι σχολίασε για Φερέιρα

Sportdog Team
Βλέπει ήδη Ολυμπιακό ο Τζόλης – Απίθανη ατάκα μετά το ματς – Τι σχολίασε για Φερέιρα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ο Χρήστος Τζόλης μίλησε για το γκολ που πέτυχε με τον Δικέφαλο αλλά και τη νίκη που πήρε η ομάδα του απέναντι στον ΟΦΗ.

Ο νεαρός άσος στάθηκε στο τι δυσκόλεψε εκείνον και τους συμπαίκτες του στο ματς αλλά και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

Για το γκολ που σημείωσε: «Σήμερα το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε τόσο καλά. Πέτυχα το γκολ ισοφαρίσαμε και μετά πιέσαμε πολύ για να καταφέρουμε να πετύχουμε την ανατροπή. Αφού μέτρησε το γκολ όλα καλά. Θα ήταν καλύτερο αν δεν σήκωνε το σημαιάκι».

Για την παρουσία του στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ: «Με βοήθησε η πανδημία γιατί μπήκα πιο εύκολα στην ομάδα, γιατί δεν είχαμε αγώνες και ήταν σαν μια μίνι προετοιμασία για εμάς, οπότε ήταν πιο εύκολο για εμένα».

Για τις διαφορές με την περσινή σεζόν: «Έχουν αλλάξει πολλά από πέρσι, άλλαξε ο προπονητής, άλλαξε το στυλ, απλά φέτος δεν βγαίνουν τα αποτελέσματα και δεν έχουμε τόση τύχη».

Για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό: «Θα το δούμε με τον προπονητή, θα το δούμε στην προπόνηση και πάμε για την πρόκριση. Αν πετύχουμε ένα γκολ εκεί μέσα, θα είναι πιο εύκολο το αποτέλεσμα για εμάς, ένα γκολ θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Πάμε για τη νίκη όχι μόνο για την ισοπαλία και την πρόκριση».

Για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ: «Σήμερα ο ΟΦΗ κλείστηκε πολύ πίσω και έπαιζε κυρίως με αντεπιθέσεις, για αυτό και ήταν πιο δύσκολο το παιχνίδι για εμάς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags