Facebook Pixel ΑΕΚ – Μάρκο Λιβάγια: Μεγάλη γκέλα η ΑΕΚ - Έτσι χάνει στο Βικελίδης - Γι’ αυτόν τα σκάει ο Τίγρης - Ξενέρωμα Λιβάγια
| 2020-06-21 00:11:00

Μεγάλη γκέλα η ΑΕΚ - Έτσι χάνει στο Βικελίδης - Γι’ αυτόν τα σκάει ο Τίγρης - Ξενέρωμα Λιβάγια

του Γιώργου Θεοδωράκη
Μεγάλη γκέλα η ΑΕΚ - Έτσι χάνει στο Βικελίδης - Γι’ αυτόν τα σκάει ο Τίγρης - Ξενέρωμα Λιβάγια

ΑΕΚ – Μάρκο Λιβάγια: Τεράστια ευκαιρία για να παραμείνει μόνη της στη δεύτερη θέση έχασε η ΑΕΚ το βράδυ του Σαββάτου, καθώς παρότι ο Άρης κατέβηκε στο ΟΑΚΑ με πολλές απουσίες και αναγκάστηκε να κάνει δύο αλλαγές νωρίς-νωρίς, το ματς έμεινε στο 2-2.

Μάλιστα, η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, αν και ήταν καλύτερη συνολικά μέσα στο γήπεδο και σίγουρα ότι δεν έχασε… πιστώνεται στον Ιταλό τεχνικό, ωστόσο η γκέλα είναι μεγάλη. Πάντως, η Ένωση δημιούργησε πολλές φάσεις και θα μπορούσε να είχε καθαρίσει πολύ νωρίτερα, εάν ήταν πιο αποτελεσματικοί οι παίκτες της. Δεν γίνεται σε ντέρμπι να δημιουργούν τόσες φάσεις και να μην παίρνουν το τρίποντο. Αν γίνει το ίδιο και την Τετάρτη στον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου στην Θεσσαλονίκη (πάλι κόντρα στον Άρη) τότε δύσκολα θα πάρουν την πρόκριση, παρά το 2-1 του πρώτου αγώνα.

Πάντως, ο Καρέρα δεν έχει παράπονα από τους παίκτες του, ενώ αυτός που έκανε ξανά ματσάρα (μετά τον ΟΦΗ στην Κρήτη) ήταν ο Ντανιέλε Βέρντε. Ο Ιταλός δημιούργησε πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα, ήταν δραστήριος και ξεχώρισε με την παρουσία του και σίγουρα έχει… κλειδώσει πλέον τη θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Επίσης θετική παρουσία είχε και ο Νταμιάν Σιμάνσκι, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στη μεσαία γραμμή, κέρδισε πάρα πολλές μονομαχίες και έτρεξε ασταμάτητα. Μάλιστα, αν ήταν και λίγο πιο τυχερός, θα μπορούσε να είχε βρει και δίχτυα στις δύο τεράστιες ευκαιρίες που έχασε. Πάντως, ο Πολωνός απέδειξε για ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι, γιατί πρέπει ο Δημήτρης Μελισσανίδης να… σκάσει 1 εκατομμύριο ευρώ και να τον κρατήσει μόνιμα στην Ελλάδα!

Από εκεί και πέρα, στα αρνητικά της βραδιάς για την ΑΕΚ, εκτός από τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, ήταν και η αντίδραση του Μάρκο Λιβάγια όταν έγινε αλλαγή. Ο Κροάτης αποχώρησε στο 60΄ και τον έπιασε η κάμερα να… αναρωτιέται γιατί. Ίσως βέβαια να τα έβαζε με τον εαυτό του, καθώς σήμερα δεν ήταν μία από τις καλές του βραδιές.  


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο "ρουκέτες" Τίγρη στην ΑΕΚ - Χαφ-"σκύλος", φορ-"δυναμίτης" - Παραμιλάνε Μαρινάκης-Σαββίδης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags