Facebook Pixel ΑΕΚ: Δήλωση με νόημα από Ολιβέιρα: "Θα πάρουμε την 2η θέση, είμαστε καλύτεροι από ΠΑΟΚ" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-06-21 12:11:00

Δήλωση με νόημα από Ολιβέιρα: "Θα πάρουμε την 2η θέση, είμαστε καλύτεροι από ΠΑΟΚ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δήλωση με νόημα από Ολιβέιρα: "Θα πάρουμε την 2η θέση, είμαστε καλύτεροι από ΠΑΟΚ" (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΕΚ: Δηλώσεις στο κανάλι της Ένωσης στο Youtube έκανε ο Νέλσον Ολιβέιρα και μίλησε για την ισοπαλία με τον Άρη, αλλά και την μάχη της δεύτερης θέσης με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο επιθετικός της ΑΕΚ:

Για το παιχνίδι με τον Άρη και την διακύμανση που είχε το σκορ: «Το παιχνίδι πήγε όπως ακριβώς μας είχε προειδοποιήσει ο προπονητής μας. Μας είπε ότι η ομάδα του Άρη δεν έχει πολλά να χάσει. Θα μπουν μέσα και θα παίξουν χωρίς άγχος και θα προσπαθήσουν να κάνουν το παιχνίδι τους.

Αυτοί που είχε πολύ μεγάλη σημασία να κάνουμε ένα καλύτερο παιχνίδι ήμασταν εμείς. Έπρεπε να μπορέσουμε να πάρουμε αυτή τη νίκη, για να συνεχίσουμε να είμαστε μέσα στον στόχο μας, ώστε να παραμείνουμε στην δεύτερη θέση. Το πρώτο γκολ που μπήκε δεν μπόρεσα να καταλάβω πως συνέβη…

Στην συνέχεια αυτό που κάναμε ήταν να ισοφαρίσουμε και σε μία φάση που ο Άρης έφτασε για πρώτη φορά νομίζω να είναι επικίνδυνος μπόρεσε να σκοράρει το δεύτερο γκολ. Αυτό που κάναμε εμείς ήταν να κυνηγήσουμε το παιχνίδι. Κάναμε ότι καλύτερο και ότι περισσότερο μπορέσαμε. Σκοράραμε και τελικά φεύγουμε με αυτή την γεύση ότι δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι».

Για το πως βλέπει την μάχη για την δεύτερη θέση, μετά το πέρασμα των τριών πρώτων αγωνιστικών: «Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι είμαστε μέσα στην μάχη. Μπορούμε να συνεχίσουμε και έχω την πεποίθηση, ότι εμείς θα είμαστε αυτοί που θα κατακτήσουμε την δεύτερη θέση, γιατί είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από τον ΠΑΟΚ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags