Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Μεταγραφή" χαφ στο λιμάνι! "Τρέμει" ο Μπουχαλάκης - "Παιδί" του Μαρτίνς - Έρχεται κι άλλος!
| 2020-06-21 12:55:00

"Μεταγραφή" χαφ στο λιμάνι! "Τρέμει" ο Μπουχαλάκης - "Παιδί" του Μαρτίνς - Έρχεται κι άλλος!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Μεταγραφή" χαφ στο λιμάνι! "Τρέμει" ο Μπουχαλάκης - "Παιδί" του Μαρτίνς - Έρχεται κι άλλος!

Ολοταχώς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος οδεύει ο Ολυμπιακός, ο οποίος ωστόσο ήδη κοιτάει και την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, εάν καταφέρουν οι Πειραιώτες να κλειδώσουν νωρίς τον τίτλο, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει δοκιμές και να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες του ρόστερ που δεν έχουν λεπτά στα πόδια τους.

Αυτό συνέβη άλλωστε και στο ματς με τον Άρη, όταν ο Πορτογάλος κόουτς εκμεταλλευόμενος το σκορ έδωσε χρόνο σε παίκτες που συνήθως είναι στον πάγκο και μάλιστα κράτησε αρκετές σημειώσεις. Από αυτούς που μπήκαν λοιπόν στο δεύτερο ημίχρονο και ξεχώρισαν ήταν ο Μάξι Λοβέρα και ο Καφού, δύο παίκτες που αρέσουν πολύ στον Μαρτίνς και ήδη έχει δώσει το… οκ για να μείνουν στην ομάδα.

Ο Αργεντινός άσος φέτος δεν έπαιξε πολύ, ωστόσο ήταν μία σεζόν προσαρμογής και στο Λιμάνι θεωρούν, πως εφόσον ακολουθήσει κανονικά την καλοκαιρινή προετοιμασία, του χρόνου θα είναι έτοιμος για να δώσει έξτρα λύσεις. Έχει ταλέντο και όποτε έχει πάρει χρόνο, έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, κυρίως επιθετικά.

Από την πλευρά του ο Καφού αν και ήρθε μόλις τον Γενάρη στο Φάληρο, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς. Μπορεί να μην βρίσκει θέση στο βασικό σχήμα, αφού η τριάδα των Καμαρά – Γκιλιέρμε – Μπουχαλάκη δεν… σπάει με τίποτα, ωστόσο ο Πορτογάλος προπονητής τον στηρίζει και τον ετοιμάζει από τώρα για την επόμενη σεζόν. Είναι ένα εξάρι πολύ δυνατό, που ακολουθεί την τακτική της ομάδας και μπορεί κάθε τεχνικός να στηριχτεί πάνω του για το παιχνίδι του κέντρου.

Ο Καφού έχει συμβόλαιο για τρία ακόμα χρόνια, όπως δήλωσε και ο ίδιος μετά το παιχνίδι με τον Άρη και θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Ίδια άποψη έχουν και στο Λιμάνι όμως, καθώς διοίκηση και προπονητής έχουν συμφωνήσει πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που χρειάζονται και ο οποίος δεν κοστίζει πολλά.  

Παρόλα αυτά, το γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς κρατάει τον Καφού στον Ολυμπιακό δεν σημαίνει ότι δεν… ψάχνονται παράλληλα για ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στον Πειραιά έχουν και λίστα με χαφ, την οποία και μελετούν ενόψει της μεταγραφικής περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εξτρέμ-κόλαση για αντί-Ποντένσε στο λιμάνι - Τρέλα λίγες ώρες πριν τον ΠΑΟ - Βέβαιος ο ατζέντης του

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags