Facebook Pixel Ολυμπιακός - Νιέγκος Πέτροβιτς: Τεράστιο ταλέντο για Ολυμπιακό! "Είναι box to box - Φοβερό σουτ - Μεταγραφή με 5.000.000"
| 2020-06-21 17:08:00

Τεράστιο ταλέντο για Ολυμπιακό! "Είναι box to box - Φοβερό σουτ - Μεταγραφή με 5.000.000"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Τεράστιο ταλέντο για Ολυμπιακό! "Είναι box to box - Φοβερό σουτ - Μεταγραφή με 5.000.000"

Ολυμπιακός - Νιέγκος Πέτροβιτς: Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να έχει μπει σύμφωνα με δημοσίευμα των τελευταίων ημερών ένας ακόμα ποδοσφαιριστής από τη Σερβία. Ο λόγος για τον Νιέγκος Πέτροβιτς, του οποίου την περίπτωση εξετάζουν στην ομάδα του Πειραιά.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή του Ερυθρό Αστέρα σε πολύ καλή ηλικία (21 χρονών). Μετράει 27 συμμετοχές, ένα γκολ και μία ασίστ με τη φανέλα της ομάδας του Βελιγραδίου και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από το εξωτερικό.

Στη Σερβία υπάρχει πολύ καλή άποψη για τον παίκτη. «Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στο έμψυχο δυναμικό του Ερυθρού Αστέρα», σημειώνει ο Μίλουτιν Βούισιτς στο sportdog και ξετυλίγει την ιστορία του Πέτροβιτς.

«Πήρε μεταγραφή το προηγούμενο καλοκαίρι από τη Ραντ, μετά τον τραυματισμό του Μπράνκο Γιόβισιτς. Σιγά σιγά καθιερώθηκε στον Ερυθρό Αστέρα. Έπαιξε σημαντικά παιχνίδια στο Champions League (πέντε παιχνίδια ομίλων) κάτω από τις οδηγίες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ήταν εξίσου σημαντικός παίκτης στο σύστημα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς, ο οποίος διαδέχτηκε τον Μιλόγεβιτς στον πάγκο του Αστέρα», αναφέρει.

Ποια θέση ταιριάζει στον Πέτροβιτς; «Παίζει ως μέσος. Κατά τη γνώμη μου είναι box to box μέσος, αλλά αγωνίζεται επίσης και ως ανασταλτικός χαφ», απαντά ο συνάδελφος από τη σερβική Mondo και αναλύει τα χαρακτηριστικά του:

«Έχει καλή επαφή με τη μπάλα. Είναι πολύ δυνατός με τη μπάλα στα πόδια. Αλλά το μεγαλύτερο ατού του είναι το δυνατό του σουτ. Έχει ήδη σκοράρει μερικά φοβερά γκολ από απόσταση με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Δεν φοβάται να σουτάρει όταν του δοθεί η ευκαιρία».

Ο Πέτροβιτς έχει πολύ καλό χαρακτήρα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες δεν έχει προκαλέσει ποτέ προβλήματα εντός και εκτός γηπέδου. Στον Ερυθρό Αστέρα θεωρούν ότι αυτήν την περίοδο έχει πιάσει τη μεγαλύτερη αγοραστική αξία στη μεταγραφική αγορά, γι' αυτό θέλουν να τον πουλήσουν. Σύμφωνα με το transfermarkt αυτή εκτιμάται στις 900.000 ευρώ, ενώ ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Για τον παίκτη φέρεται πως έχει καταθέσει πρόταση η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ υπάρχουν φήμες ότι τον θέλουν ομάδες από την Ισπανία. Τον Νοέμβριο του 2019 η ισπανική AS ενέταξε τον δεξιοπόδαρο Σέρβο μέσο στο ρεπορτάζ της Ρεάλ Μπέτις, υποστηρίζοντας ότι το κόστος της μεταγραφής θα άγγιζε τα 5 εκατ. ευρώ, αν και αγγλικά Μέσα εκτίμησαν ότι οι πιθανότητες μετακίνησης είναι λιγοστές.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξτρέμ-κόλαση για αντί-Ποντένσε στο λιμάνι - Τρέλα λίγες ώρες πριν τον ΠΑΟ - Βέβαιος ο ατζέντης του

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags