Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Το "καρφί" του Δώνη - Μόνο ένας παίκτης ξεχώρισε - Έξαλλοι με αυτό που έκανε ο Ινσούα
| 2020-06-21 23:37:00

Το "καρφί" του Δώνη - Μόνο ένας παίκτης ξεχώρισε - Έξαλλοι με αυτό που έκανε ο Ινσούα

του Νίκου Στεργίου
Το "καρφί" του Δώνη - Μόνο ένας παίκτης ξεχώρισε - Έξαλλοι με αυτό που έκανε ο Ινσούα

Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Παρά το… βαρύ 3-0 ο Παναθηναϊκός το πάλεψε και έχασε πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ στο Γ. Καραϊσκάκης, ειδικά μετά τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν από τα δύο γρήγορα γκολ του Ολυμπιακού, στις πρώτες δύο σοβαρές ευκαιρίες που δημιούργησε.

Οι Πράσινοι κατέβηκαν με πάρα πολλές απουσίες στο Φάληρο, ο Γιώργος Δώνης υποχρεώθηκε σε πειράματα και ίσως αν ήταν οι παίκτες του σε καλύτερη βραδιά ή είχαν καλύτερη ψυχολογία (όπως δήλωσε ο ίδιος μετά τη λήξη), να μπορούσε να πάρει καλύτερο βαθμό. Για το Τριφύλλι πάντως δεν ξεχώρισε κάποιος ποδοσφαιριστής, πέραν των Χατζηγιοβάνη και Χατζηθεοδωρίδη, οι οποίοι έδειξαν διάθεση, έτρεξαν πολύ και προσπάθησαν να αντιδράσουν μετά τα γκολ των Πειραιωτών.

Αμφότεροι έδωσαν το 100% και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, κράτησαν όρθιο το Τριφύλλι και κοίταξαν στα μάτια τον Ολυμπιακό, που ξεκάθαρα πάντως είχε ρίξει ρυθμούς. Ειδικά ο Έλληνας εξτρέμ πήρε πρωτοβουλίες και παρότι έκανε πολλά λάθη στην τελική προσπάθεια, ήταν από τους ελάχιστους που… αισθάνθηκε η άμυνα του Ολυμπιακού.

Παρόλα αυτά, ίσως όλα να ήταν διαφορετικά για τον Παναθηναϊκό και να μπορούσε να κοντράρει περισσότερο τον επικείμενο πρωταθλητή, εάν υπήρχαν λιγότερες απουσίες και.. λιγότερα ξαφνικά προβλήματα. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει ξεκάθαρα ο Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, έμεινε εκτός αποστολής 24 ώρες πριν την σέντρα! Μάλιστα, σήμερα κυκλοφόρησαν και νέα σενάρια για… φλερτ με τον Ολυμπιακό, εξέλιξη που έκανε ακόμα πιο βαρύ το κλίμα για τον Αργεντινό άσο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκπληξη μεγατόνων μετά τον Φόστερ ο ΠΑΟ - Κοιτάζει παικταρά της ΑΕΚ ο Βόβορας - Αδιανόητο!


 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags