Facebook Pixel Κώστας Νικολακόπουλος – ΠΑΟΚ: Η αποκάλυψη Νικολακόπουλου για τον ημιτελικό του Κυπέλλου – "Ευτυχώς νίκησε ο ΠΑΟΚ γιατί…"
Ποδόσφαιρο
| 2020-06-22 01:07:00

Αποκάλυψη Νικολακόπουλου για το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στο Κύπελλο! - "Ευτυχώς νίκησαν γιατί…"

Sportdog Team
Αποκάλυψη Νικολακόπουλου για το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στο Κύπελλο! - "Ευτυχώς νίκησαν γιατί…"

Κώστας Νικολακόπουλος – ΠΑΟΚ: Το ρεπορτάζ σχετικά με τον διαιτητή που θα σφυρίξει τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Τετάρτης μετέφερε μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής στο MEGA ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο γνωστός ρεπόρτερ των «ερυθρολεύκων», μιλώντας στην εκπομπή «Super Μπάλα Live», τόνισε πως βάσει του ρεπορτάζ της διαιτησίας ο ρέφερι του πολύ σημαντικού αυτού ματς θα είναι ξένος και όχι Έλληνας, όμως ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν έχει… κλειδώσει απόφαση.

Μάλιστα, σε εκείνο το σημείο έκανε και πλάκα για τον ΠΑΟΚ, λέγοντας πως «ευτυχώς νίκησε το βράδυ του Σαββάτου γιατί θα μας έλεγαν και γκαντέμηδες. Από όταν ξεκίνησε η εκπομπή του MEGA, δε είχαν νίκη ο Δικέφαλος».

Πάντως, για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, αξίζει να αναφέρουμε πως οι Πειραιώτες θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους την πιθανότατα να έχουν κόσμο στο γήπεδο και μάλιστα ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως θα υπάρχουν νεότερα τη Δευτέρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags