Facebook Pixel ΑΕΚ: Τέλος! Οριστική εξέλιξη για top όνομα
| 2020-06-22 21:41:00

Τέλος! Οριστική εξέλιξη για top όνομα της ΑΕΚ - Γιατί ήρθε ο μάνατζερ - Πώς θα το πάρουν οι οπαδοί;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τέλος! Οριστική εξέλιξη για top όνομα της ΑΕΚ - Γιατί ήρθε ο μάνατζερ - Πώς θα το πάρουν οι οπαδοί;

ΑΕΚ: Η άφιξη του ατζέντη του τις προηγούμενες μέρες, με αφορμή τα γενέθλια του Ντανιέλ Βέρντε, λογικό είναι να μην περάσει στα «ψιλά». Το παρελθόν άλλωστε από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου όταν και πάλι είχε έρθει στην Αθήνα προκειμένου να διευκρινιστεί το πλαίσιο της συνεργασίας και το στάτους του Ιταλού εξτρέμ ο Λουίτζι Λάουρο (ο ατζέντης), νωπό.

Πόσο μάλλον και το timing και αυτή τη φορά. Το επεισόδιο με τον Όγκνιεν Βράνιες στην πρεμιέρα των play off νωπό, η φημολογία (και όχι μόνο) για βασική μεταγραφική αναζήτηση της ΑΕΚ εν όψει καλοκαιριού για έναν εξτρέμ, όλα αυτά λογικό είναι να συνδυάστηκαν και να δημιουργήθηκε σκηνικό μεταγραφής στην άφιξη του Ιταλού ατζέντη.

Δόθηκε μάλιστα και η σχετική γαρνιτούρα, σύμφωνα με την οποία ο Λάουρι μετέφερε στη συνάντηση που είχε με τον Ιλια Ιβιτς την ύπαρξη δύο ενδιαφερόμενων για τον πελάτη του ομάδων, η μία εκ των οποίων είναι η σαουδαραβική Αλ Αΐν. Πολύ δεν χρειάστηκε προκειμένου αυτή η «γαρνιτούρα» να ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία και τα εκεί δημοσιεύματα να αναπαραχθούν στα μέρη μας, «επιβεβαιώνοντας» έτσι το μεγάλο ενδιαφέρον του σαουδαραβικού συλλόγου.

Αυτό υφίσταται, προσέγγιση έχει όντως γίνει και γι’ αυτά ενημέρωσε ο Ιταλός ατζέντης τον Ίβιτς, ξεκαθαρίζοντας όμως πως ο Βέρντε δεν έχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον στα 24 του να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία. Και πως, γενικότερα, δεν έχει πρόθεση να φύγει από την ΑΕΚ εκτός αν προκύψει πρόταση από το ισπανικό ή ιταλικό πρωτάθλημα που μέχρι στιγμής ούτε υπάρχει, αλλά και ούτε φαίνεται στον ορίζοντα.

Τότε προς τι η επίσκεψη του στην Αθήνα; Για τον ίδιο ακριβώς λόγο με αυτήν του Ιανουαρίου, το ξεκαθάρισμα δηλαδή του στάτους του Βέρντε εν όψει της επόμενης σεζόν και επίσης τις διευκρινίσεις, απαραίτητες σε αρκετούς – ειδικά ξένους – ποδοσφαιριστές της Ένωσης για τη διοικητική απόφαση περί «ψαλιδιού» στα συμβόλαια τους λόγω της τρίμηνης αγωνιστικής διακοπής.

Θέμα μεταγραφικό όμως ούτε αναδείχτηκε, ούτε και προέκυψε στη συνάντηση που έγινε. Και, ακόμη περισσότερο και σαφώς πιο ξεκάθαρα, κανένα απολύτως (από τη μεριά του Ιταλού εξτρέμ τουλάχιστον) προς την Αλ Αΐν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση από Παναθηναϊκό για να... κλέψει άσο της ΑΕΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags