Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ξέσπασμα Τότη: "Κλαίγαμε με Ολυμπιακό"
| 2020-06-22 17:38:00

Ξέσπασμα Τότη: "Κλαίγαμε με Ολυμπιακό" - "Θα προσκυνήσω τον Βιγιαφάνιες" - Κράξιμο σε Ινσούα!

του Γιώργου Κτενά
Ξέσπασμα Τότη: "Κλαίγαμε με Ολυμπιακό" - "Θα προσκυνήσω τον Βιγιαφάνιες" - Κράξιμο σε Ινσούα!

Παναθηναϊκός: Με τη γλώσσα τής αλήθειας μίλησε μια ακόμα φορά ο Τότης Φυλακούρης στο sportdog, με αφορμή το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ο Παναθηναϊκός το έχασε με κάτω τα χέρια.

Αναφέρθηκε στην πιθανότητα αποχώρησης του Δώνη, στο ενδεχόμενο να πάει στον Ολυμπιακό ο Ινσούα, ενώ συμβούλεψε και τον Χατζηγιοβάνη για την καριέρα του. 

"Πρέπει να πιάσουμε το κύριο: Δεν υπάρχουν καλοί παίκτες στον Παναθηναϊκό. Αποδείχθηκε και με την ΑΕΚ και με τον ΠΑΟΚ και με τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός στο ρελαντί και έκανε ο,τι ήθελε. Φάνηκε ότι είμαστε μια συνηθισμένη ομάδα. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καλούς παίκτες. Και τα ταλέντα που βγαίνουν είναι λίγα για τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Τόσο πολύ είναι παιχταράδες που θέλουν να φύγουν; Και να πάνε πού; Τι έχει προσφέρει ο Ινσούα στον Παναθηναϊκό; Συζητάμε για τον Ινσούα ενώ μπάζει η ομάδα από όλες τις πλευρές. Πού είναι ο Μακέντα, ο Κουρμπέλης, ο Δώνης, Χατζηγιοβάννης; Δεν έχουμε ομάδα, να το καταλάβουν. Αν δεν κάνουν μεταγραφές θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση στο sportdog ο Τ. Φυλακούρης.  

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Ζαχίντ, του Χρήστου Δώνη και ποιος ξέρει ποιου άλλου. Πώς θα συνεχίσει ο Παναθηναϊκός μέχρι το τέλος των πλέι οφ;

"Γιατί αν τους έχεις αυτούς θα πας μέσα στον ΠΑΟΚ και θα γλιτώσεις αν παίξει σοβαρά ο Δικέφαλος; Ή θα πας με την ΑΕΚ που κυνηγάει τη δεύτερη θέση; Καλύτερη ομάδα έχει, όπως και ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός. Δεν θέλω να στεναχωρήσω κανέναν, αλλά κι εγώ στεναχωριέμαι περισσότερο. Καθόμασταν χθες και βλέπαμε το ματς με 4-5 Παναθηναϊκούς και έκλαιγαν, δεν μπορούσα να τους συνεφέρω".

Το πιθανότερο σενάριο είναι να αποχωρήσει από την ομάδα και ο προπονητής, Γιώργος Δώνης. Πώς το σχολιάζετε;

"Από τη στεναχώρια μου δεν είδα τις δηλώσεις του Δώνη, αλλά πιστεύω ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα ο Αλαφούζος. Τον διώξει ή όχι ο Αλαφούζος, δεν σωζόμαστε με τίποτα. Θα βγει ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ μπροστά μας, θα είμαστε τέταρτοι. Τρίτοι δεν βγαίνουμε. Βλέπω μια ατονία στην ομάδα, μια αδιαφορία που ποτέ δεν υπήρχε στον Παναθηναϊκό".

Έχει δημιουργηθεί ολόκληρο θέμα με τον Ινσούα και το μέλλον του, ειδικά από τη στιγμή που έχει εμπλακεί και το όνομα του Ολυμπιακού.

"Πού να παίξει στον Ολυμπιακό, ο άλλος είναι παιχταράς. Ο δικός μας πηγαίνει και τρακάρει όπου δει παίκτη, αν του ανοίξεις την πόρτα βγαίνει έξω από το γήπεδο. Να φύγει και να πάει στο καλό ο Ινσούα. Ο Τσιμίκας είναι παιχταράς, πού θα πάει στον Ολυμπιακό ο Ινσούα; Είναι καλύτερος από Μινχ; Τώρα πλάκα κάνουμε; Εντάξει, τα θαλάσσωσε ο Χατζηθεοδωρίδης. Αλλά και ο Χατζηγιοβάνης το έχω πει 200 φορές: Αν δεν πάρει 100 μπάλες και να τις χτυπάει με το αριστερό, δεν θα γίνει μεγάλος παίκτης. Αν σου παίρνουν την μπάλα 7 στις 10 φορές που κάνεις την ίδια κίνηση δεξιά προς τα μέσα, δεν κάνεις τίποτα. Χίλιες φορές να παίζει πίσω από τον φορ, γιατί κάνει το ίδιο διαρκώς και του παίρνουν την μπάλα".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για το ενδεχόμενο να επιστρέφει στην ομάδα ο Βιγιαφάνιες.

"Να έρθει γιατί έχει προσφέρει και έφυγε με δάκρυα. Θα τον προσκυνήσω αν έρθει, αυτοί πονάνε την ομάδα. Θέλει ο Ινσούα τώρα να φύγει, πού θα πάει; Την ομάδα μου κριτικάρω, δεν τον κατηγορώ. Λέμε για τον Κουρμπέλη, αλλά κι αυτός είναι πεσμένος. Μην τα ρίχνουμε στον Δώνη, αυτή την ομάδα έχει". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα και χωρίς Γιαννακόπουλο! Αυτόν τον παικταρά στέλνουν στον ΠΑΟ - Απίθανη επιστροφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags