ΠΑΟΚ: Στην πολύ σημαντική ρεβάνς Κυπέλλου τού ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο sportdog o Δημήτρης Μπούζας, με μεγάλη θητεία στο ρεπορτάζ των ομάδων της Θεσσαλονίκης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα περιθώρια που έχουν στενέψει για τον Φερέιρα, στη λάθος διαχείριση που έχει κάνει μέχρι στιγμής σε ορισμένους παίκτες αλλά και στον Χρήστο Τζόλη που δεν πρέπει να "χαθεί" για τον ΠΑΟΚ.

"Είναι το παιχνίδι τής χρονιάς για τον ΠΑΟΚ. Οι πιθανότητες που έχει είναι ίδιες όπως και για  τον Ολυμπιακό, αλλά είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για τον Δικέφαλο. Δεν μπορεί να δώσει κάτι περισσότερο στον γηπεδούχο η έδρα του, αφού το παιχνίδι είναι χωρίς κόσμο, αλλά δεν παύει να είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Σημαντικό τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για τον Ολυμπιακό, αν και οι Ερυθρόλευκοι έχουν εξασφαλίσει το πρωτάθλημα. Για τον ΠΑΟΚ το Κύπελλο είναι η μοναδική ευκαιρία να πάρουν τίτλο φέτος και, μαζί με την κατάληψη της δεύτερης θέσης, είναι ο κορυφαίος στόχος", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο γνωστός δημοσιογράφος.

Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα είναι το ματς της χρονιάς η ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, υπάρχει ρεπορτάζ που αναφέρει ότι αν δεν είναι θετικό το αποτέλεσμα, ο Φερέιρα δεν θα έχει άλλη ευκαιρία στον Δικέφαλο.

"Για να σώσει την παρτίδα ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πάρει το Κύπελλο. Χάθηκε ο τίτλος, του απομένει μόνο το Κύπελλο τώρα. Το ρεπορτάζ που θέλει αυτό το παιχνίδι να είναι η τελευταία ευκαιρία για τον Φερέιρα είναι λογικοφανής πρόβλεψη που θα πρέπει να τη λάβουμε σοβαρά υπόψη. Έχουν στενέψει τα περιθώρια για τον προπονητή. Έχει στέρεο σκεπτικό αυτό το ρεπορτάζ. Οι περισσότεροι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι αξιόλογοι αλλά δεν τους έχει διαχειριστεί σωστά μέχρι στιγμής ο νυν προπονητής. Και δεν ξέρω πότε θα προλάβει να έχει άποψη ο καινούργιος τεχνικός διευθυντής για το υλικό του Δικέφαλου". 

Τι πιστεύετε για την αλλαγή στη θέση τού τεχνικού διευθυντή, σε μια εποχή μάλιστα που οι μεταγραφές βρίσκονται στο επίκεντρο;

"Ο τεχνικός διευθυντής που φεύγει ήταν ένας άχρωμος, άγευστος και άοσμος τύπος, Δεν πιστεύω ότι είχε ρόλο στην ομάδα, αλλά στο θέμα των μεταγραφών δεν πήρε καλό βαθμό στις εξετάσεις που έδωσε. Ο νέος είναι απροβλεπτου βιογραφικού, υπάρχουν συν και πλην στο προφίλ του, αλλά υπάρχει και το προφίλ που δεν ταιριάζει με τη μεσογειακή νοοτροπία".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για τον Τζόλη και την εμφάνισή του εναντίον του ΟΦΗ;

"Εντυπωσιακό το μικρό βιογραφικό του, στην Νέων είχε 19 γκολ σε μια σεζόν. Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ήταν περισσότερο απελευθερωμένος σε σχέση με το πρώτο δείγμα που ήταν πιο πιεσμένη η κατάσταση. Εναντίον του ΟΦΗ έδειξε ότι έχει χαρίσματα, δεν ήταν μόνο το γκολ, συμμετείχε και σε άλλες φάσεις που ήταν εντυπωσιακές. Έχει μέλλον, αρκεί να τον προσέξουν και να μην πάει δανεικός. Να τον χειριστούν καλά, όπως δεν το έκαναν με άλλους παίκτες. Όπως ο Κίτσιου που είναι στην καλύτερη 11άδα του τουρκικού πρωταθλήματος πρωταθλήματος, είναι παίκτης του ΠΑΟΚ, είχε κληθεί στην Εθνική ομάδα και απομακρύνθηκε από τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα έχει υποστεί πλήγματα από λάθος διαχειρίσεις παικτών, αλλά κι από ελεύθερο παιχνίδι που κάνουν οι μάνατζερ. Ο μεγαλομέτοχος είναι γενναιόδωρος, έχει φιλοδοξίες και αυτό το έχουν εκμεταλλευτεί  διάφοροι διαμεσολαβητές μεταγραφών". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός με Πασχαλάκη στην Τούμπα – Τρελό "καπέλωμα" με εντολή Ιβάν - Απαντάει με… χουνέρι ο παίκτης!