Facebook Pixel Sportdog.gr | "Έμφραγμα" στο 95΄ για την Μπενφίκα - Έχασε το πρωτάθλημα από τη... Σάντα Κλάρα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-06-23 23:26:00

"Έμφραγμα" στο 95΄ για την Μπενφίκα - Έχασε το πρωτάθλημα από τη... Σάντα Κλάρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Έμφραγμα" στο 95΄ για την Μπενφίκα - Έχασε το πρωτάθλημα από τη... Σάντα Κλάρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν λέει να... συνέλθει με τίποτα μετά το lockdown η Μπενφίκα, «πετώντας» συνεχώς βαθμούς δεξιά κι αριστερά στη μάχη για τη διεκδίκηση της Primeira Liga. 

Οι «αετοί» της Λισσαβόνας γνώρισαν ήττα-σοκ στην έδρα τους από Σάντα Κλάρα με 3-4, σε ένα ματς με συγκλονιστικές ανατροπές που κρίθηκε στο 95' με γκολ του Ζε Μανουέλ. Και πλέον η «συγκάτοικός» της στην κορυφή Πόρτο, που υποδέχεται στις 23:15 την Μποαβίστα, έχει την ευκαιρία να την προσπεράσει μπαίνοντας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Η ακατάβλητη Σάντα Κλάρα, προηγήθηκε στο 44' με τον Καρβάλιο. Έξι λεπτά αργότερα ο Σίλβα έφερε το ματς στα ίσα, όμως στο στο 57' ο Σανούσι, έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι βρήκαν προσωρινά τη λύση από τον Κάρλος Βινίσιους, ο οποίος «χτύπησε» δις σε διάστημα τριών λεπτών (63' και 65'), όμως τη τελευταία... λέξη την είπαν οι φιλοξενούμενοι που ισοφάρισαν στο 81' με πέναλτι του Κριζάν και πήραν ένα απίστευτο «διπλό» στο 95' με το γκολ του Ζε Μανουέλ.

Βασικός για τη Μπενφίκα ήταν σε ένα ακόμη ματς ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ενώ ο Ανδρέας Σάμαρης έμεινε στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε. 

Σπουδαίο διπλό με 2-1, που τη φέρνει στο -3 από την 4η Μπράγκα και το τελευταίο «εισιτήριο» του Europa League, σημείωσε η Ρίο Άβε στην έδρα της Σετούμπαλ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 25' με τον Γκέδες, όμως δύο λεπτά αργότερα, ο Ταρεμί με πέναλτι έκανε το 1-1 και ο Ζέλσον στο 80' χάρισε το «τρίποντο» στην ομάδα του. Η Σετούμπαλ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ζεκίνια με απευθείας κόκκινη στο 54'.

 

Πηγή: ΑΠΕ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags