Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Όλα όσα είπε ο Γιώργος Τουρσουνίδης για το παιχνίδι των δύο ομάδων
| 2020-06-24 09:35:00

Ατακάρες Τουρσουνίδη για Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ - Γιατί έχει πλεονέκτημα ο Δικέφαλος - Τι είπε για Πασχαλάκη!

Sportdog Team
Ατακάρες Τουρσουνίδη για Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ - Γιατί έχει πλεονέκτημα ο Δικέφαλος - Τι είπε για Πασχαλάκη!

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Όλα όσα είπε ο Γιώργος Τουρσουνίδης για το παιχνίδι των δύο ομάδων. 

Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε στο metrosport επισημαίνοντας ότι το μυστικό για τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι να μην κλειστεί πίσω και να αγωνιστεί οργανωμένα και συγκεντρωμένα για να πάρει τελικά την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Τουρσουνίδης στο metrosport.gr.



Διαφέρει το σημερινό παιχνίδι από εκείνο της Τούμπας;

«Θεωρώ ότι είναι τελείως διαφορετικό το παιχνίδι Κυπέλλου με αυτό που είδαμε την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ έχει προίκα το 3-2 του πρώτου αγώνα και θεωρώ αν παρουσιαστεί σωστά, οργανωμένα και συγκεντρωμένα μπορεί να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας».

Θεωρείτε πώς είναι πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ το άδειο Καραϊσκάκη;

«Έτσι όπως έχουν δημιουργηθεί οι συνθήκες με τον κορωνοϊό δεν είναι ωραίο για τον αθλητή να αγωνίζεται σε άδειες κερκίδες. Όσον αφορά την αναμέτρηση στο Καραϊσκάκης, θα έλεγα είναι πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ που θα αγωνιστεί χωρίς τον κόσμο του Ολυμπιακού στο γήπεδο».

Πώς θα πρέπει να κατέβει ο ΠΑΟΚ για να έρθει η πολυπόθητη πρόκριση;

«Δεν θα σταθώ πώς θα παίξει ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης. Αυτό που θα πρέπει να κάνει είναι να μην κλειστεί πίσω, να μην φοβηθεί κι αν τα κάνει αυτά θα καταφέρει να βρεθεί για τέταρτη διαδοχική χρονιά στον τελικό».

Πώς κρίνετε το γεγονός ότι θα σφυρίξει ξένος διαιτητής το παιχνίδι;

«Είναι πολύ σημαντικό που στο παιχνίδι θα διαιτητεύσει ξένος διαιτητής. Δεν δίνεται έτσι η αφορμή για να υπάρχουν γκρίνιες και παρασκήνια».

Πώς σχολιάζετε παρουσία του Τζόλη και το γκολ που πέτυχε απέναντι στον ΟΦΗ;

«Δεν ξέρω αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αλλά είναι πολύ σημαντικό να βλέπουμε παιδιά από τις ακαδημίες να παίζουν στην πρώτη ομάδα και να πρωταγωνιστούν. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα και αυτό φαίνεται από τη δουλειά που γίνεται και τα αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο. Θα πρέπει να τα αγκαλιάσει και να επενδύσει πάνω σε αυτά κι αυτό θα είναι το μεγαλύτερο κέρδος του».

Υπάρχει προβληματισμός για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του Πασχαλάκη, τι πιστεύετε ότι φταίει;

«Δεν μένω μόνο στον Πασχαλάκη, αλλά πολλά παιδιά έχουν φέτος σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους κι γι΄ αυτό ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει και πάλι το Πρωτάθλημα».

Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να συνεχίσει με τον Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο και τη νέα σεζόν;

«Γιατί όχι να μην δοθεί πίστωση χρόνου στον Φερέιρα. Αλλά θα πρέπει η ομάδα τη νέα σεζόν να βάλει τις βάσεις για να δείξει ένα άλλο πρόσωπο με αυτό που είδαμε φέτος και να υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα σε προπονητή και διοίκηση και το πιο σημαντικό να υπάρχει στήριξη».

Ένα σχόλιο για την πρόσληψη νέου τεχνικού διευθυντή.

«Ο Γερμανός ευελπιστώ να είναι ικανός και με τις διασυνδέσεις και τις άκρες που έχει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags