Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τινάζει την μπάνκα ο Καμαρά, αυτόν θέλει ο Μαρτίνς για διάδοχο!
| 2020-06-24 11:21:00

Τινάζει την μπάνκα ο Καμαρά - Αυτόν θέλει ο Μαρτίνς για διάδοχο - Ψηλά στη λίστα χαφ από Ελλάδα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τινάζει την μπάνκα ο Καμαρά - Αυτόν θέλει ο Μαρτίνς για διάδοχο - Ψηλά στη λίστα χαφ από Ελλάδα!

Ολυμπιακός: Το μόνο σίγουρο είναι πως τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο. Και ακόμη και έτσι, τα σενάρια που τα "ντύνουν", εναλλάσσονται συνεχώς, διαφοροποιούνται μέρα τη μέρα.

Από εκεί λοιπόν που οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα έπαιρναν και ούτε καν εξέταζαν την επιλογή ενός μέσου -όπως τουλάχιστον διαρρέονταν, ο "σκύλος" ποτέ δεν είχε συμφωνήσει στο ρεπορτάζ του με τη συγκεκριμένη οπτική...- πλέον εξετάζεται και εξετάζεται ενδελεχώς η πιθανότητα να γίνει κίνηση για μέσο.

Κι αυτό γιατί όπως φαίνεται οι μετοχές του Μαντί Καμαρά παραμένουν και μετά το "λουκέτο" ανεβασμένες, ενώ όσο δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του και ο Γκιλιέρμε (ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο) είναι απολύτως λογικό ο Oλυμπιακός να θέλει μια κάλυψη για παν ενδεχόμενο.

Γνωστή και καταγεγραμμένη από το sportdog η λύση που και τον Ιανουάριο εξετάστηκε σοβαρά από τον Ολυμπιακό και κυρίως τον Πέδρο Μαρτίνς, αυτή δηλαδή του Λούκας Σάσα, με τον Βραζιλιάνο του Άρη να είναι πιθανώς ο μόνος εντός των ελληνικών συνόρων που να αρέσει στον Πορτογάλο τεχνικό των "ερυθρόλευκων" (για να τον "βλέπει" δηλαδή ενδεκαδάτο στην ομάδα του).

Από εκεί και πέρα, από πέρυσι είναι γνωστή η επιθυμία του Μαρτίνς για τον Γουίλσον Εντουάρντο, τον Βραζιλιάνο μέσο, τον οποίο το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αποκτήσει από την Μπελενένσες. Περίεργο όμως το ιδιοκτησιακό καθεστώς του (50-50 με την Ιντερνασιονάλ τα δικαιώματα του), η Σπόρτινγκ το... ξέμπλεξε γρήγορα και καταβάλλοντας 3 εκατ. ευρώ συνολικά τον έφερε στο "Αλβαλάδε".

Κάκιστη η σεζόν του εκεί, τόσο που τα "λιοντάρια" ούτε καν χρόνο μετά την αγορά του όχι απλώς συζητάνε, αλλά επιδιώκουν κιόλας την πώλησή του. Με μια υποσημείωση όμως, όπως τουλάχιστον σημειώνει στο σημερινό της φύλλο η έγκυρη πορτογαλική εφημερίδα O' Jogo: να πάρουν πίσω τα 3 εκατ. ευρώ που δαπάνησαν για τον Εντουάρντο.

Οι σχέσεις Ολυμπιακού και Σπόρτινγκ έχουν εξομαλυνθεί μετά τον συμβιβασμό στη διαμάχη με τον Ποντένσε (κάτι που φάνηκε άλλωστε και από τη συμφωνία δανεισμού του Γκασπάρ), ωστόσο ένα τέτοιο ποσό πολύ δύσκολα οι "ερυθρόλευκοι" θα το δαπανήσουν. Ακόμη κι αν πρόκειται για την "καψούρα" του Μαρτίνς. Από την άλλη, η Σπόρτινγκ λογικό είναι, τέτοια εποχή, αρχές καλοκαιριού να διατείνεται πως πουλάει όσο αγόρασε για να μην χάσει χρήματα.

Με τον Εντουάρντο όμως να μην υπολογίζεται ουσιαστικά από τη Σπόρτινγκ, τον Μαρτίνς να μην πτοείται από την κάκιστη φετινή του σεζόν, αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως αν και εφόσον ο Oλυμπιακός μπει σε διαδικασία αγοράς μέσου, αυτό θα σημαίνει πως έχει εισπράξει γερό "πακέτο" με πώληση Καμαρά, οπότε θα  μπορεί και να διαπραγματευτεί με διαφορετικούς όρους και άνεση και σε τιμές που τώρα μοιάζουν απαγορευτικές. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μόνο ο Αλέφαντος! Τι έκανε στη Λεωφόρο ανάμεσα σε χιλιάδες Παναθηναϊκούς - Θέλει πολλά "καρύδια"...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags