Facebook Pixel Τέλος ο Σιόβας από τη Λεγανές - Φήμες πως γυρίζει Ελλάδα
| 2020-06-24 13:56:00

Τέλος ο Σιόβας από τη Λεγανές! Φήμες ότι γυρίζει Ελλάδα - Ποιος πρόεδρος τον γουστάρει - Λέτε;

του Παναγιώτη Νικολάου
Τέλος ο Σιόβας από τη Λεγανές! Φήμες ότι γυρίζει Ελλάδα - Ποιος πρόεδρος τον γουστάρει - Λέτε;

Συμπλήρωσε 3,5 χρόνια στην Πριμέρα. Με εξαιρετικές εμφανίσεις, συμβάλλοντας σε κάθε μία εξ αυτών στην παραμονή της "μικρούλας" Λεγανές στα σαλόνια του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Φέτος, δεν φαίνεται πως η παραμονή θα επιτευχθεί. Αρκετό το χαμένο έδαφος για την ομάδα του Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος "ψάχνεται", αφού εκ των πραγμάτων είναι σαφές πως ο ισπανικός σύλλογος έχει μπει σε διαδικασία αναδόμησης εν όψει της συνέχειας είτε στη Σεγούνται (το πιθανότερο) είτε στην Πριμέρα.

Εχει έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιό του, εισπράττει περίπου 800.000 ευρώ ετησίως, ποσό σημαντικό για τα δεδομένα της Λεγανές, η οποία έχει γνωστοποιήσει την πρόθεση της στην 32χρονο στόπερ για να χωρίσουν, φιλικά, οι δρόμοι τους. Κι αυτό, είτε σε περίπτωση υποβιβασμού είτε σε περίπτωση παραμονής.

Μιλάμε για φιλικό "διαζύγιο", για συναινετικό. Δεν πρόκειται δηλαδή να ζητήσει χρήματα η Λεγανές για την παραχώρησή του Σιόβα, ούτε και ο ίδιος ο διεθνής Ελλνας στόπερ θα ζητήσει αποζημίωση (ειδικά σε περίπτωση υποβιβασμού). Ψάχνει όμως ακόμη ένα συμβόλαιο ανάλογο με αυτό που είχε ως τώρα. Δεν έχει αποκλείσει προφανώς το ενδεχόμενο του επαναπατρισμού, αλλά -κακά τα ψέματα- αυτό αφορά μόνο πιθανότητα επιστροφής στον Ολυμπιακό.

Κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί τη δεδομένη στιγμή, ειδικά εφόσον είναι γνωστές οι καλές σχέσεις που διατηρεί με τον ιδιοκτήτη των "ερυθρόλευκων", ωστόσο κρίνοντας από τις ως τώρα... αναζητήσεις του Σιόβα στο εξωτερικό, η εν λόγω προοπτική δεν φαίνεται πως είναι η επικρατέστερη. Κάτι απολύτως λογικό αν αναλογιστεί κανείς τις απαιτήσεις του Σιόβα, αλλά και το ότι τη δεδομένη στιγμή ο Ολυμπιακός δεν ψάχνει για στόπερ.

Αν παραχωρηθεί κάποιος από τους Σεμέδο, Μπα, σίγουρα θα αλλάξουν τα δεδομένα. Αν περιλαμβάνουν και τον Σιόβα, μένει να το δούμε. Το μόνο σίγουρο αυτήν τη στιγμή είναι πως ο Σιόβας δεν συνεχίζει στη Λεγανές και πως ψάχνεται, ακόμη, εκτός ελληνικών συνόρων για να συνεχίσει την καριέρα του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ούτε ο Μπεργκ να ήταν! Γι’ αυτόν τον "πράσινο" μπούκαραν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ - Πού θα πάει όμως;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags