Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Χρήστος Τζόλης: Τι παιχτούρι! "Ξεφτίλισε" τον μπακ των 20 εκατομμυρίων - Μόνο γι’ αυτό χαίρονται οι ΠΑΟΚτσήδες...
| 2020-06-24 23:28:00

Τι παιχτούρι! "Ξεφτίλισε" τον μπακ των 20 εκατομμυρίων - Μόνο γι’ αυτό χαίρονται οι ΠΑΟΚτσήδες...

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τι παιχτούρι! "Ξεφτίλισε" τον μπακ των 20 εκατομμυρίων - Μόνο γι’ αυτό χαίρονται οι ΠΑΟΚτσήδες...

ΠΑΟΚ - Χρήστος Τζόλης: Ως ματς της χρονιάς είχε χαρακτηριστεί από τον ΠΑΟΚ η ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης, καθώς έχοντας… αποχαιρετήσει το πρωτάθλημα εδώ και καιρό, η πρόκριση απόψε θεωρούνταν μονόδρομος. Ο αποκλεισμός λοιπόν ήταν ένα ακόμα γερό σοκ για τον Δικέφαλο, ωστόσο οι ασπρόμαυροι πραγματοποίησαν την καλύτερη τους εμφάνιση εδώ και μήνες και ίσως άξιζαν κάτι παραπάνω.

Παράλληλα, το μεγάλο κέρδος για τους Θεσσαλονικείς ήταν και πάλι η εμφάνιση του νεαρού Χρήστου Τζόλη. Ο 19χρονος φορ πήρε φανέλα βασικού στο πιο δύσκολο ντέρμπι της μέχρι τώρα καριέρας του και όχι μόνο άντεξε, αλλά ήταν και ο κορυφαίος για την ομάδα του στα 60 λεπτά που αγωνίστηκε.

Αν και συνήθως στην Ακαδημία έπαιζε ως επιθετικός, στο Γ. Καραϊσκάκης αγωνίστηκε περισσότερο ως δεξιός εξτρέμ και τα πήγε περίφημα. Στη μία ώρα που αγωνίστηκε έτρεξε πάρα πολύ, πάτησε στην αντίπαλη περιοχή και ταλαιπώρησε ίσως όσο κανένας φέτος, τον κορυφαίο παίκτη του Ολυμπιακού, Κώστα Τσιμίκα.

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, που κοστολογείται στο Λιμάνι στα 20 εκατομμύρια ευρώ, θα ξεχάσει δύσκολα τον Τζόλη, καθώς τον ταλαιπώρησε πάρα πολύ και δεν ήταν λίγες οι φορές που είτε ο μικρός του ΠΑΟΚ τον προσπέρασε στο τρέξιμο είτε τον… ντρίμπλαρε και δημιούργησε απειλή για την εστία του Σα.

Έτσι λοιπόν, παρά τον οδυνηρό αποκλεισμό, υπάρχει έστω ένας λόγος να χαίρονται στον ΠΑΟΚ. Μετά από καιρό έχουν μία ταλεντάρα… στο χορτάρι και όχι στα λόγια, που κάνει ματσάρες κόντρα σε κορυφαίους αντιπάλους. Λογικό είναι στον Δικέφαλο να αποθεώνουν τον Τζόλη καθημερινά και εφόσον συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, να ελπίζουν πως θα μπορέσουν να κάνουν μία μεγάλη πώληση στο εξωτερικό στο μέλλον.

Δουλειά πλέον του Αμπέλ Φερέιρα, εφόσον έχει και αρκετές απουσίες βασικών παικτών, να τον αξιοποιήσει ανάλογα στη συνέχεια των πλέι οφ και να του δώσει τις ευκαιρίες που αξίζει.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα... πήρε κρανίο ο Σαββίδης! "Καθαρίζει" δύο τεράστια ονόματα - Θα ξενερώσει όλη η Τούμπα...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags