Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλη κλοπή! Σφήνα Ολυμπιακού ανάμεσα σε δύο ελληνικές ομάδες - Αποσπά σίγουρη μεταγραφή
| 2020-06-25 12:07:00

Μεγάλη κλοπή! Σφήνα Ολυμπιακού ανάμεσα σε δύο ελληνικές ομάδες - Αποσπά σίγουρη μεταγραφή

Sportdog Team
Μεγάλη κλοπή! Σφήνα Ολυμπιακού ανάμεσα σε δύο ελληνικές ομάδες - Αποσπά σίγουρη μεταγραφή

Ανατροπή υπάρχει στην υπόθεση του Ματέο Γκαρσία. Την Τετάρτη η ιστοσελίδα "dnevnik.rs" μιλούσε για προχωρημένες διαπραγματεύσεις του Άρη με τον Ερυθρό Αστέρα για την επιστροφή του Αργεντινού στη Θεσσαλονίκη.

Η πρόταση του Άρη φέρεται να αγγίζει τα 1.2 εκατομμύρια ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Γκαρσία, μία προσφορά που φαίνεται πως καλύπτει τις απαιτήσεις του Ερυθρού Αστέρα.

Ωστόσο νέο σερβικό δημοσίευμα την Πέμπτη φέρνει τα πάνω κάτω. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα Mozzartsport.com υποστηρίζει, ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης «δεν μπορεί να πληρώσει τόσο μεγάλο ποσό» και επισημαίνει: «Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πίσω από τα πάντα. Ο σύλλογος του Πειραιά σκοπεύει να χρηματοδοτήσει την επιστροφή του Γκαρσία στην Ελλάδα και να του δώσει την ευκαιρία να επιστρέψει στο επίπεδο που ήταν πριν ένα χρόνο», όταν έπαιζε στον Άρη.

Το ρεπορτάζ αναφέρει επίσης ότι το ίδιο ποσό για τον Γκαρσία πρόσφερε και η ΑΕΚ μέσω του Ίλια Ίβιτς, o οποίος τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Σερβίας, αλλά η Ένωση υποστήριξε ότι το ταξίδι του δεν ήταν για μεταγραφικές υποθέσεις. Ωστόσο η ομάδα του Βελιγραδίου αναζητούν κάτι περισσότερο και δη 1,5 εκατ.Ευρώ ένα ποσό που μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να δώσει.

Συν τοις άλλοις οι Σέρβοι σημειώνουν, ότι οι Ερυθρόλευκοι ήταν η μεγάλη επιθυμία του Ολυμπιακού το προηγούμενο καλοκαίρι. Αναφέρουν μάλιστα, ότι ήταν μία ανάσα από το λιμάνι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags