Facebook Pixel Αμπέλ Φερέιρα – Χρήστος Τζόλης: Αδιανόητο! Γι’ αυτο ο Φερέιρα έβγαλε τον Τζόλη - Τι είπε στον μικρό - Αποκάλυψη που... σοκάρει
| 2020-06-25 16:31:00

Αδιανόητο! Γι’ αυτο ο Φερέιρα έβγαλε τον Τζόλη - Τι είπε στον μικρό - Αποκάλυψη που... σοκάρει

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αδιανόητο! Γι’ αυτο ο Φερέιρα έβγαλε τον Τζόλη - Τι είπε στον μικρό - Αποκάλυψη που... σοκάρει

Αμπέλ Φερέιρα – Χρήστος Τζόλης: Πολλή κουβέντα γίνεται από χτες για την περίφημη τριπλή αλλαγή που έκανε ο Αμπέλ Φερέιρα με τη συμπλήρωση (λίγο παραπάνω από) μιας ώρας αγώνα στο «Καραϊσκάκη». Και, το σημαντικότερο μέρος της κριτικής στέκεται στην αντικατάσταση του θετικότατου, τελείς «ξεψαρωμένου», Χρήστου Τζόλη.

Ο sportdog έχει το ρεπορτάζ. Ο 18χρονος ήξερε πως θ’ αγωνιστεί από το βράδυ της Δευτέρας. Τον είχε προετοιμάσει σχετικά ο Αμπέλ Φερέιρα, ενημερώνοντας τον σχετικά, αφενός γιατί γνώριζε πως Βιεϊρίνια και Πέλκας δεν θα ήταν διαθέσιμοι, αφετέρου γιατί είχε επιλέξει να πάει σε σχήμα 4-3-3 προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και η εικόνα του Μπίσεσβαρ μετά τη διακοπή ήταν απογοητευτική.

Η συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα «κλείδωσε» παραμονή του ημιτελικού, με τον νεαρό να ενημερώνεται, οριστικά, πως ξεκινάει από το βράδυ της Τρίτης. Με μια σαφή και ξεκάθαρη στον Τζόλη επισήμανση: πως θα παίξει 60 λεπτά. Στο μυαλό του, ο Φερέιρα είχε πως αν στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ο ΠΑΟΚ κρατούσε σκορ πρόκρισης, θα επιδίωκε να φρεσκάρει τη μεσοεπιθετική του τριπλέτα προκειμένου να εκμεταλλευτεί την αναμενόμενη αύξηση της πίεσης του Ολυμπιακού για ένα γκολ.

Και, γι’ αυτό, ήθελε αφενός κάποιον πιο έμπειρο από τον Τζόλη, αφετέρου θεωρούσε πως ο 18χρονος επιθετικός δεν είναι έτοιμος σωματικά να ανταποκριθεί για περισσότερο διάστημα σε τέτοιο παιχνίδι και σε τέτοιες συνθήκες. Η αλήθεια είναι πως η εικόνα του Τζόλη δεν έδειχνε καταπόνηση, όντας – εκτός των υπολοίπων – και αν όχι ο καλύτερος, σίγουρα μεταξύ των καλύτερων του ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Πορτογάλος δεν άλλαξε το πλάνο του.

Το θέμα, ίσως το μεγαλύτερο, είναι πως πρακτικά, στη θέση του μπήκε ο… Ροντρίγκο. Και ό,τι και αν είχε στο μυαλό του ο Φερέιρα πήγε περίπατο, αφού ο ΠΑΟΚ μετά από ένα λεπτό από την είσοδο των τριών δέχτηκε το πρώτο γκολ, με την είσοδο των Στοχ, Μπίσεσβαρ (που ένας εκ των δύο θα φάνταζε ορθολογικότερο να αντικαταστήσει εξ αρχής τον Τζόλη) να ακολουθεί.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα... πήρε κρανίο ο Σαββίδης! "Καθαρίζει" δύο τεράστια ονόματα - Θα ξενερώσει όλη η Τούμπα...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags