Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Υπέγραψε" με ΠΑΟΚ παικταράς του Ολυμπιακού - "Οργίασε" στο Καραϊσκάκη - Λέει "ναι" ο Μαρινάκης!
| 2020-06-25 19:40:00

"Υπέγραψε" με ΠΑΟΚ παικταράς του Ολυμπιακού - "Οργίασε" στο Καραϊσκάκη - Λέει "ναι" ο Μαρινάκης!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Υπέγραψε" με ΠΑΟΚ παικταράς του Ολυμπιακού - "Οργίασε" στο Καραϊσκάκη - Λέει "ναι" ο Μαρινάκης!

Ολυμπιακός: Τέσσερα ματς μετά τη διακοπή. Ισάριθμες νίκες, 9-1 γκολ. Μια ακόμη «κλειδώνει» το πρωτάθλημα, μια ακόμη στον τελικό Κυπέλλου χαρίζει και το νταμπλ στον Ολυμπιακό. Ομαδικά, λίγα μοιάζει να έχουν αλλάξει για τους «ερυθρόλευκους» ως προς το πρόσωπο που παρουσιάζουν σε σχέση με εκείνο που είχαν όταν τους βρήκε η καραντίνα.

Ατομικά, αυτός που σίγουρα δεν έχει κόψει ταχύτητα ούτε για δείγμα είναι ο Μαντί Καμαρά. Δεν είναι μόνο τα τρεξίματα του που κάνουν τη διαφορά. Στο ρεπρτόριο του έχουν προστεθεί στοιχεία όπως η εκτέλεση και δημιουργία. Από τα εννιά γκολ του Ολυμπιακού σε αυτό το διάστημα, ο Αφρικανός μέσος έχει άμεση συμμετοχή στα πέντε, πετυχαίνοντας τα τρία και σερβίροντας τα άλλα δύο!

Και αυτό, καταθέτοντας διαπιστεύτηρια σε διάφορους ρόλους στην τριάδα των χαφ που χρησιμοποιεί ο Πέδρο Μαρτίνς. Είτε ως «δεκάρι» για να αξιοποιεί ο Ολυμπιακός τη φυσική του ροπή στην πίεση και να πρεσάρει ψηλά, είτε όπως χτες, μετά την αντικατάσταση του Λοβέρα ως «οκτάρι», ρόλο με τον οποίο συστήθηκε δηλαδή στο ελληνικό κοινό.

Και χτες ήταν… κυριαρχικός στη συγκεκριμένη θέση. Η εξέλιξη του και τα στοιχεία αυτής, πραγματικά εντυπωσιακά. Ο παίκτης που όταν πρωτοεμφανίστηκε στον Ολυμπιακό δεν είχε τα απαιτούμενα τεχνικά χαρίσματα πλέον μπορεί με ευκολία να κατευθύνει το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων», να κάνει 30αρες πάσες, να συμβάλλει στην ανάπτυξη με… τίκι-τάκα, γενικά να έχει βάλει στο παιχνίδι του στοιχεία που τον ολοκληρώνουν ως μέσο.

Και φυσικά, αυξάνουν την αξία του. Κανείς δεν περιμένει αυτή την εποχή, τέτοια εποχή σε μια κοσμογονικά ανεπανάληπτη σεζόν να κρίνει (θετικά ή αρνητικά) έναν ποδοσφαιριστή, αλλά σίγουρα η κεκτημένη ταχύτητα με την οποία έφτασε στη διακοπή ο Καμαρά τον… πηγαίνει ακόμη και δεδομένα σε μια εποχή παζαριού και χορού εκατομμυρίων, δεν περνάει απαρατήρητο.

Ισα ίσα. Και ειδικά για τον Αφρικανό, μοιάζει πλέον… αυτονόητο πως στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο θα έρθει πρόταση που θα δελεάσει σοβαρά τον Ολυμπιακό για την παραχώρησή του. Πλέον, θα πρέπει να θεωρείται νομοτελειακή μια τέτοια εξέλιξη.  


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χαστούκι" Βαρούχα σε ΠΑΟΚ - Βγήκε και μίλησε για τη φάση που έκανε χαμό - Γελάνε στο λιμάνι...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags