Facebook Pixel Superleague - Νταμίρ Κάναντι: "Τελείωσε" προπονητής σε top ομάδα της Superleague - Όργιο φημών για συμφωνία με τον Κάναντι!
| 2020-06-25 21:09:00

"Τελείωσε" προπονητής σε top ομάδα της Superleague - Όργιο φημών για συμφωνία με τον Κάναντι!

του Νίκου Στεργίου
"Τελείωσε" προπονητής σε top ομάδα της Superleague - Όργιο φημών για συμφωνία με τον Κάναντι!

Superleague - Νταμίρ Κάναντι: H αλήθεια είναι πως η αποχώρηση του από τον πάγκο του Ατρόμητου, πέρυσι τέτοια εποχή, είχε κάποιες σκιές. Κυρίως γιατί η τότε στάση του Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος ενώ είχε συμφωνήσει με τη Νυρεμβέργη δεν το είχε ανακοινώσει άμεσα στη διοίκηση, επέτρεψε να δημιουργηθούν.

Περασμένα ξεχασμένα όμως. Και στο τέλος τέλος, κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τον Αυστριακό, ο οποίος ήταν 100% επαγγελματίας ως το τέλος της παραμονής του στο Περιστέρι. Εκτοτε, και ο Κάναντι υπέφερε, αδυνατώντας να αξιοποιήσει την ευκαιρία που του δόθηκε για να προπονήσει στην Τσβάιτε Λίγκα, παρουσιάζοντας απογοητευτική εικόνα στον πάγκο των Βαυαρών, αλλά και οι Περιστεριώτες, επίσης δεινοπάθησαν, κάνοντας φέτος τη χειρότερη σεζόν τους εδώ και πολλά χρόνια.

Ούτε ο Γιάννης Αναστασίου, ούτε μετά την αποχώρηση του «Ολλανδού» ο Σάββας Παντελίδης κατάφεραν όχι φυσικά να αγγίξουν τις επιτυχίες που είχε στον πάγκο του Ατρομήτου ο Κάναντι, αλλά ούτε να τον φέρουν έστω σε ένα ανεκτό επίπεδο. Και έτσι, μετά τον «Ολλανδό» και ο Παντελίδης αναμένεται να αποχωρήσει, αφού η ευκαιρία που φέρεται να πήρε στα play out δεν αξιοποιείται.

Και στη θέση του, οι Περιστεριώτες «ψήνουν» την επάνοδο του Κάναντι! Την είχαν προσπαθήσει και νωρίτερα στη σεζόν, η αποζημίωση όμως του Αυστριακού (και ο τρόπος καταβολής της κυρίως από τη Νυρεμβέργη) δεν συνηγόρησαν στο να προχωρήσει τότε η όλη προσπάθεια επαναπροσέγγισης (και φυσικά γιατί ο Κάναντι έτρεφε ελπίδες για κάποιο μεγαλύτερο πάγκο, που – κακά τα ψέματα – ήταν φρούδες, για οποιονδήποτε και αν του προτάθηκε/συζητήθηκε ως επιλογή).

Τώρα όμως τα δεδομένα είναι πιο ευνοϊκά και μεταξύ Κάναντι και Ατρόμητου έχει υπάρξει εκ νέου προσέγγιση με τις δύο πλευρές να εξετάζουν σοβαρότατα το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας, κάτι που πιθανότατα θα οριστικοποιηθεί (αν δηλαδή θα γίνει ή όχι) με ταξίδι του Αυστριακού στην Αθήνα το αμέσως επόμενο διάστημα για εδώ, τελικές πλέον, διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση των Περιστεριωτών.   


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη-βόμβα: Γι' αυτό έφυγε ο Αλβέρτης - Τι έγινε με τον Γιαννακόπουλο - Χοντρό παρασκήνιο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags