Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Οβίδα" για Τζόλη! Άμεσος κίνδυνος "κλοπής"
| 2020-06-26 23:02:00

"Οβίδα" για Τζόλη! Άμεσος κίνδυνος "κλοπής" - Τρέχουν και δεν φτάνουν - Θα γίνει τέτοιο "χουνέρι";

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Οβίδα" για Τζόλη! Άμεσος κίνδυνος "κλοπής" - Τρέχουν και δεν φτάνουν - Θα γίνει τέτοιο "χουνέρι";

ΠΑΟΚ: Είναι το πρόσωπο των ημερών. Όχι μόνο γιατί είναι «φρέσκο», που είναι και λόγω ηλικίας, μόλις στα 18 του άλλωστε, αλλά και γιατί αγωνιστικά το αξίζει με τις εμφανίσεις του. Ο Χρήστος Τζόλης από καιρό προ πανδημίας βρίσκεται στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ και προπονείται μαζί της. Πιθανότατα, αν ο «δικέφαλος» δεν είχε μείνει – ή δεν φλέρταρε να μείνει – εκτός στόχων, το ντεμπούτο του και η είσοδος του στην ενδεκάδα μετά την επιστροφή στην δράση να μην είχε πραγματοποιηθεί.

Ο Φερέιρα έχει να λέει για το ταλέντο και την πολυχρησιμότητα του στο γήπεδο – εκτιμάει πως μπορεί να προσφέρει παντού πίσω από τον φουνταριστό, αλλά και σε ρόλο δεύτερου επιθετικού όχι όμως τόσο ως κλασικός και μόνος επιθετικός κορυφής -, τον έριξε στο γήπεδο (λίγο άκομψα είναι η αλήθεια) στην πρεμιέρα των play off κόντρα στον Ολυμπιακό, αύξησε τον χρόνο συμμετοχής του κόντρα στον ΟΦΗ, οπότε και ήρθε το πρώτο γκολ του νεαρού, ο οποίος έπαιξε βασικός για πρώτη φορά στο «Καραϊσκάκη» στην προχτεσινή ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου και κατά γενική ομολογία ήταν ο καλύτερος του Δικεφάλου στο γήπεδο.

Το μόνο σίγουρο πως ο Τζόλης εξασφάλισε θέση βασικού για το υπόλοιπο της σεζόν, πιστοποιώντας πως αποτελεί τη μεγαλύτερη αγωνιστική ελπίδα των απερχόμενων πρωταθλητών για τα επόμενα χρόνια, το μόνο ίσως κέρδος από τη φετινή, τραγική χρονιά. Απολύτως εύλογα, στον Δικέφαλο θέλουν να μετατρέψουν αυτό το κέρδος σε ουσία και να το κεφαλαιοποιήσουν, «δένοντας» τον 18χρονο επιθετικό στην ομάδα.

Εχει δύο χρόνια ακόμη συμβόλαιο, απολαβές 60.000 ευρώ και buy-out που είναι – για παράδειγμα – μικρότερο από του 16χρονου (εξαιρετικά ταλαντούχου) Κούτσια. Οπότε, δεδομένα μέχρι την έναρξη της επόμενης σεζόν, πρόθεση της διοίκησης του ΠΑΟΚ είναι ο Τζόλης να έχει αλλάξει όλα τα δεδομένα στο συμβόλαιο του. Και να το επεκτείνει χρονικά (η διάθεση είναι για τρία ή τέσσερα ακόμη χρόνια), να υπερτριπλασιάσει τις απολαβές του και να τετραπλασιάσει (τουλάχιστον) τη ρήτρα αποδέσμευσης του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έτσι γυρίζει το κλίμα ο Σαββίδης - "Έκλεψε" την ταλεντάρα από top ομάδα - Τρελό... χουνέρι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags