Facebook Pixel ΑΕΚ: "Τρελά" εμπόδια για την στοπεράρα - Το παλεύει ο Ίβιτς - Αυτό το μεγάλο "αγκάθι"!
| 2020-06-27 09:36:00

"Τρελά" εμπόδια για την στοπεράρα που θέλει η ΑΕΚ - Το παλεύει ο Ίβιτς - Αυτό το μεγάλο "αγκάθι"!

Sportdog Team
"Τρελά" εμπόδια για την στοπεράρα που θέλει η ΑΕΚ - Το παλεύει ο Ίβιτς - Αυτό το μεγάλο "αγκάθι"!

ΑΕΚ: Ένα από τα ονόματα που ήρθαν στο μεταγραφικό προσκήνιο για την Ένωση τις τελευταίες ημέρες είναι αυτό του Ματίας Νάνι της Ρόμα, που την φετινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αργεντινή για χάρη της Σέντραλ Κόρντομπα.

Ο 22χρονος στόπερ αρέσει στους Μάσιμο Καρέρα και Ίλια Ίβιτς, ωστόσο, όπως αναφέρει η "Ώρα των Σπορ", η περίπτωσή του είναι περίπλοκη και υπάρχουν... αγκάθια που πρέπει να ξεπεραστούν, αν θέλει η ΑΕΚ να τον αποκτήσει.

Ποια είναι αυτά; Τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή, όπως συμβαίνει σχεδόν με κάθε έναν παίκτη από την Λατινική Αμερική. Στην περίπτωσή του, δεν είναι ξεκάθαρο που ανήκουν τα δικαιώματα του, εάν έχει μέρος τους η παλιά του ομάδα, η Λανούς ή εάν εμπλέκεται και κάποιο γραφείο ατζέντηδων με μικρό ποσοστό.

Ο Ίβιτς προσπαθεί να ξεδιαλύνει το τοπίο και να έχει μια ξεκάθαρη άποψη για το τι πρέπει να κάνει και ποιούς να προσεγγίσει για να μπορέσει να τον αποκτήσει η ΑΕΚ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της "Ώρας των Σπορ", ο Νάνι άρχισε προπονήσεις στην Ρόμα τον Ιούλιο του 2016 αλλά η μεταγραφή του ανακοινώθηκε τον Φλεβάρη του 2017.

Εκείνη την περίοδο υπήρχαν ρεπορτάζ, στα οποία η Λανούς φερόταν να αξιώνει ένα ποσό για τα τροφεία και άλλα χρήματα για άλλους λόγους. Ωστόσο, δεν δημοσιοποιήθηκε ποτέ τι ακριβώς συνέβη και τελείωσε η μεταγραφή του.

Όλα αυτά συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι η περίπτωση του Νάνι είναι αρκετά δύσκολη και περίπλοκη, εντούτοις η ΑΕΚ θα κάνει την προσπάθειά της, καθώς "καίγεται" για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού μετά την αποχώρηση του Όγκνιεν Βράνιες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags