Facebook Pixel ΑΕΚ: "Έγκλημα" απ' το πουθενά! Πήραν τεράστιο ρίσκο - Τον χάνουν μέσα από τα χέρια τους;
| 2020-06-27 11:43:00

"Έγκλημα" απ' το πουθενά στην ΑΕΚ! Πήραν τεράστιο ρίσκο - Τον χάνουν μέσα από τα χέρια τους;

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Έγκλημα" απ' το πουθενά στην ΑΕΚ! Πήραν τεράστιο ρίσκο - Τον χάνουν μέσα από τα χέρια τους;

Ο Τσιγκρίνσκι συμφώνησε και παραμένει ως το τέλος της σεζόν. Για μετά, βλέπουμε. Για τον Αραούχο, η ΑΕΚ ήδη πλήρωσε τις 200.000 ευρώ του πέναλτι για την μη χρήση του buy-out από τη Λας Πάλμας, τον κρατάει επίσης ως το τέλος της σεζόν και για μετά, επίσης, βλέπουμε. Καλό… Οκτώβρη και εύκολα για να ξεκαθαρίσει αυτή η υπόθεση.

Ο Βράνιες χαιρέτησε νωρίς, ο Κλωναρίδης μετράει μέρες για να αποχωρήσει και να ενταχθεί στην προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ, με τους «κιτρινομπλέ» να φημολογείται εντόνως πως κρύβονται πίσω από την άρνηση και του δεύτερου (μετά τον Βράνιες) ποδοσφαιριστή της AEK, του Νίκλας Χουλτ να παραμείνει ως το τέλος της σεζόν.

Ποιος μένει λοιπόν; Ο Νταβίντ Σιμάνσκι. Εβδομάδες τώρα διαβάζουμε πως όλα πηγαίνουν καλά στις διαπραγματεύσεις με την Αχμάτ Γκρόζνι και είναι θέμα ημερών το τελικό deal. Η ΑΕΚ επίλεξε να μην κάνει χρήση της option αγοράς του Πολωνού, το deadline εξέπνευσε στις 15 Ιουνίου και έκτοτε, χωρίς να δεσμεύει σε τίποτα την Αχμάτ Γκρόζνι προσπαθεί να τον αγοράσει με ποσό μικρότερο του 1,5 εκατ. ευρώ που βάσει του deal του δανεισμού του Πολωνού είχε συμφωνηθεί.

Προφανώς όμως για να μην υπάρχουν εξελίξεις, υπάρχουν εμπόδια. Η προσφορά της ΑΕΚ, που έφτασε στο 1 εκατ. ευρώ (πληρωτέο σε τρεις δόσεις) δεν έχει ικανοποιήσει τον ρωσικό σύλλογο. Μπροστά στο ενδεχόμενο να μετατραπεί μια «σίγουρη» υπόθεση, 100% ελέγχου της Ενωσης (δεν πρέπει να λησμονείται πως ο Σιμάνσκι με το που πάτησε το πόδι του στην Αθήνα υπέγραψε και τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ, που θα ίσχυε σε περίπτωση αγοράς του, όπως ακριβώς είχε γίνει και στον δανεισμό – αγορά του Λιβάγια) σε… φιάσκο, η ΑΕΚ έχει αυξήσει την προσφορά της, ξεπερνώντας το 1,2 εκατ. ευρώ πλέον.

Είναι φυσικά να απορεί κανείς με την εν λόγω τακτική των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι έναν δικό τους πρακτικά παίκτη, μπήκαν στη διαδικασία να τον τζογάρουν, για να καταλήξουν να προσφέρουν πάνω κάτω τα ίδια χρήματα με τα οποία δεδομένα τον αποκτούσαν, χωρίς όμως πλέον να είναι σίγουρο πως θα το κάνουν.

Και το επίσης σημαντικό; Πέραν της υπόθεσης για την αγορά του Πολωνού, μέχρι και τώρα, τρεις μέρες πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου για τον δανεισμό του, δεν έχει επιτευχθεί καμία συμφωνία με τον ρωσικό σύλλογο για την παράταση του δανεισμού του ως το τέλος της σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΟΚ: Εκεί ετοιμάζονται να κάνουν τον τελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός-ΑΕΚ - Θα γίνει... μακελειό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags