Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο ατζέντης του Ομάρ Ελαμπντελαουί αποκάλυψε πως βρίσκονται σε αρκετές συζητήσεις με ομάδες.
| 2020-06-27 16:54:00

"Σεισμός" στον Ολυμπιακό - Με το... ένα πόδι στην έξοδο ο Ομάρ - Αποκαλύψεις-φωτιά

Sportdog Team
"Σεισμός" στον Ολυμπιακό - Με το... ένα πόδι στην έξοδο ο Ομάρ - Αποκαλύψεις-φωτιά

Ολυμπιακός: Ο ατζέντης του Ομάρ Ελαμπντελαουί αποκάλυψε πως βρίσκονται σε αρκετές συζητήσεις με ομάδες.

Ο Νορβηγός άσος, του οποίου το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε και πήρε για λίγους μήνες προέκταση, απασχολεί αρκετές ομάδες και δεν αποκλείεται να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Έτσι ο μάνατζέρ του, Μίκαϊλ Ανταμπούρ, δήλωσε σε νορβηγικό Μέσο πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και πως οι συζητήσεις με ευρωπαϊκούς συλλόγους έχουν προχωρήσει.

«Είναι αλήθεια, συζητάμε με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες. Έχουμε προχωρήσει πολύ τη διαδικασία των συζητήσεων. Ο Ομάρ είναι αρχηγός στην ομάδα του, αλλά και στην Εθνική. Έχει βοηθήσει τον Ολυμπιακό να παραμείνει αήττητος στο πρωτάθλημα και ετοιμάζεται να κατακτήσει τον τίτλο για τέταρτη φορά στην καριέρα του. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση φέτος και είναι λογικό να υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Δεν μπορώ όμως να πω παραπάνω», ανέφερε.

Δηλώσεις έκανε και ο ίδιος ο Ομάρ, ο οποίος εμφανίστηκε ανοικτός σε κάθε πρόταση: «Συμφωνήσαμε να γίνει επιμήκυνση του συμβολαίου μου, για να μπορέσω να αγωνιστώ στο Europa League τον Αύγουστο. Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις, για να είμαι ειλικρινής. Έχω παίξει πολλά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Έχω παίξει επίσης σε πολλά και σημαντικά ματς στην Ευρώπη. Θέλω να συνεχίσω να παίζω σε υψηλό επίπεδο, αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου. Το τελευταίο διάστημα παίζω συνεχώς και μάλιστα κάνω πολύ καλές εμφανίσεις», σχολίασε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags