Facebook Pixel Ολυμπιακός: Το επόμενο "μπαμ" Μαρινάκη - Τα... σκάει σε Βραζιλιάνο παικταρά
| 2020-06-27 18:04:00

Το επόμενο "μπαμ" Μαρινάκη - Τα... σκάει σε Βραζιλιάνο παικταρά - Στα ουράνια οι Ολυμπιακοί!

του Παναγιώτη Νικολάου
Το επόμενο "μπαμ" Μαρινάκη - Τα... σκάει σε Βραζιλιάνο παικταρά - Στα ουράνια οι Ολυμπιακοί!

Ολυμπιακός: Σε… πελάγη ευτυχίας πλέουν στον Ολυμπιακό, καθώς η σεζόν εξελίσσεται εξαιρετικά, παρά τη διακοπή λόγω της πανδημίας. Μετά και την πρόκριση στο Κύπελλο επί του ΠΑΟΚ, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς κυνηγάει με πάρα πολλές πιθανότητες το νταμπλ, ενώ στις αρχές Αυγούστου θα διεκδικήσει κόντρα στη Γουλβς την πρόκρισή του στο Final-8 του Europa League.

Παράλληλα όμως, στο Λιμάνι τρέχουν και τα μεταγραφικά ζητήματα, καθώς λόγω της αγωνιστικής δράσης δεν υπάρχει χρόνος φέτος για χάσιμο. Οι ομάδες θα πρέπει να είναι πανέτοιμες για το επόμενο πρωτάθλημα, πριν καλά-καλά τελειώσει το φετινό, το οποίο ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουλίου. Στον Ολυμπιακό λοιπόν, ήδη… ψάχνουν στην αγορά για συγκεκριμένους παίκτες και παράλληλα περιμένουν προτάσεις για πωλήσεις, όπως παραδέχθηκε και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Προτεραιότητα όλων πάντως είναι, να διατηρηθεί ο βασικός κορμός και αυτό τόνισε ο Πορτογάλος κόουτς τόσο στη συνάντησή του με την διοίκηση όσο και στις τελευταίες του τοποθετήσεις on camera. Γι’ αυτό λοιπόν και στον Ολυμπιακό ήδη έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις με παίκτες που θέλουν να… δέσουν και σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Γκιλιέρμε, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.

Η πρώτη συνάντηση των δύο πλευρών έγινε και παρότι δεν έπεσαν υπογραφές, υπάρχει αισιοδοξία πως πολύ σύντομα θα φτάσουν σε οριστική συμφωνία. Υπήρχε μία διαφορά στο οικονομικό κομμάτι, όμως υπάρχει κοινή επιθυμία να συνεχίσουν μαζί, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πρόθυμος να… σπρώξει κάποια έξτρα χρήματα για να κρατήσει τον Βραζιλιάνο στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα βέβαια και ο Γκιλιέρμε δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει, ούτε φυσικά ασχολείται με τα σενάρια από την Βραζιλία που τον θέλουν να επαναπατρίζεται. Μάλιστα, ο παίκτης σε όλες τις συζητήσεις του τις τελευταίες ημέρες εντός κι εκτός Ρέντη, έλεγε συνεχώς πως δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει!

Είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το εργασιακό περιβάλλον, από τους στόχους και το επίπεδο του Ολυμπιακού, από τη δουλειά του Πέδρο Μαρτίνς και φυσικά από τη ζωή στην Ελλάδα. Γι’ αυτό και πολύ σύντομα θα γίνει και το deal στο οικονομικό κομμάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ασταμάτητοι Αγγελόπουλοι! Νέο "μπαμ" στο ΣΕΦ - Με αυτόν υπογράφουν - 4άρι με... βρωμόχερο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags