Facebook Pixel Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε με αφορμή το ντέρμπι με ΑΕΚ.
| 2020-06-28 15:13:00

Ατάκες-φωτιά Μασούρα για ΠΑΟΚ: "Έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση" - Τι σχολίασε για ΑΕΚ

Sportdog Team
Ατάκες-φωτιά Μασούρα για ΠΑΟΚ: "Έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση" - Τι σχολίασε για ΑΕΚ

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε με αφορμή το ντέρμπι με ΑΕΚ.

Ο Έλληνας άσος των Ερυθρόλευκων στάθηκε στο γκολ που πέτυχε απέναντι στους Ασπρόμαυρους και τον πανηγυρισμό του, τόνισε η αυτοπεποίθηση που έχουν σαν ομάδα έχει φέρει τόσες νίκες απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ υπογράμμισε πως το ντέρμπι με την Ένωση θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά τα όσα είπε στα κανάλια Novasports.:

Για το γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Κάθε ποδοσφαιριστής σε τέτοια παιχνίδια έχει μεγαλύτερη συγκέντρωση. Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα αυτό το γκολ και βοήθησα την ομάδα μου».

Για τον πανηγυρισμό του: «Όταν όλη την εβδομάδα ζητάμε αυτή την επιτυχία νομίζω βγήκε όλη αυτή η ένταση και ασυνείδητα όλοι μαζί σαν οικογένεια μαζευτήκαμε για να πανηγυρίσουμε το γκολ».

Για τις νίκες κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Ήμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αυτό ήταν το κλειδί».

Για την παρουσία των Τοροσίδη και Αβραάμ στα αποδυτήρια: «Τα λόγια είναι περιττά γι' αυτά τα δύο παιδιά. Είμαι χαρούμενος που τους έχω γνωρίσει εδώ στην ομάδα. Είναι κάθε μέρα δίπλα μας και νομίζω ότι θα πρέπει να είναι στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια».

Για το μας με την ΑΕΚ: «Όπως όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι θα έχει αρκετή δύναμη παρόλα αυτά έχουν κουραστεί και οι δυο ομάδες από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι, θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Για το εάν έχει κάνει την καλύτερη σεζόν στην καριέρα: «Θεωρώ πως έχω κάνει πολύ σημαντικό βήμα αν και δεν έχει τελειώσει ακόμα η σεζόν. Στο τέλος όταν έχουμε πετύχει τους στόχους μας σαν ομάδα θα κάνω και εγώ ατομικά το ταμείο μου σαν ποδοσφαιριστής».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags