Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Nέος Τζόλης! Ο 16άρης που... χαζεύει κόσμο
| 2020-06-28 17:30:00

Nέος Τζόλης! Ο 16άρης που... χαζεύει κόσμο - "Γρήγορος, τεχνίτης, κάθετες" - Παίζει με ανάποδο

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Nέος Τζόλης! Ο 16άρης που... χαζεύει κόσμο - "Γρήγορος, τεχνίτης, κάθετες" - Παίζει με ανάποδο

ΠΑΟΚ: Εκτός από την πρώτη ομάδα ο ΠΑΟΚ έχει πάντα στο νου την ενίσχυση των Υποδομών του με νέα ταλέντα.

Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, δοκιμάστηκε στην Κ17 και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ο Κωνσταντίνος Παπαδογεώργος. Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής πήρε μέρος στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ από τις 8 μέχρι τις 10 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις "Μάτα". Πρόκειται για έναν παίκτη που έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα το 2010 στη Δήμητρα Απόλλων, μία Ακαδημία πολύ γνωστή στον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Η αναφορά κάνει λόγο για έναν πιτσιρικά με ουκ ολίγες διακρίσεις τόσο σε μεγάλα τουρνουά όσο και στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣΤ . Αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού χαφ και η διαρκής αγωνιστική του πρόοδος προκάλεσε το ενδιαφέρον του υπεύθυνου των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ.

Γι' αυτό εξάλλου τον προσκάλεσαν στις εγκαταστάσεις τους όπου πήρε μέρος σε προπονήσεις και φιλικά με την Κ17 που σημειωτέον προετοιμάζεται για τον τελικό με το αντίστοιχο τμήμα του ΟΣΦΠ.

Το sportdog απευθύνθηκε στον υπεύθυνο του ΑΟ Δήμητρα Απόλλων, Απόστολο Γκαραγκάνη, ο οποίος αναφέρθηκε με πολύ κολακευτικά λόγια στον μικρό ποδοσφαιριστή, του οποίου το μέλλον φαντάζει πολύ μεγάλο. Αρκεί βέβαια να δουλέψει, να μείνει προσγειωμένος και να θέσει υψηλούς στόχους.

Όπως τονίζει ο ποδοσφαιρικός του μέντορας: «Δουλεύει πολύ, βελτιώνεται και η πορεία του βρίσκεται σε καλή τροχιά».

Ποια είναι τα στοιχεία που τον διακρίνουν ως ποδοσφαιριστή; «Διαθέτει καλή τεχνική. Έχει την ντρίπλα και τη γρήγορη εναλλαγή κατεύθυνση. Έχει κίνηση στο χώρο με και χωρίς μπάλα. Είναι γρήγορος. Σήμα κατατεθέν του είναι η κάθετη πάσα του. Το κυριότερο; Είναι αριστεροπόδαρος κάτι που τον βοηθά να παίζει στην αντίθετη πλευρά, στα δεξιά και να συγκλίνει στον άξονα», απαντά ο Απόστολος Γκαραγκάνης.

Ρωτήσαμε τον υπεύθυνο των Ακαδημιών, αν ο παίκτης έχει ομοιότητες με φτασμένους, επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Ο ίδιος αρνήθηκε να κάνει τέτοιους παραλληλισμούς παρά το γεγονός, ότι έχει ήδη βγάλει μεγάλους παίκτες, όπως ο Κώστας Φορτούνης, ο Χρήστος Αλμπάνης και οι αδελφοί Σκόνδρες, τα οποία είναι τα πιο τρανταχτά δείγματα της καλής δουλειάς που κάνει ο ΑΟ Δήμητρα Απόλλων, διοχετεύοντας με νέα ταλέντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αρκέστηκε όμως να ευχηθεί τα καλύτερα στον ποδοσφαιριστή. «Έχουμε αρκετά παιδιά που πλαισιώνουν τις Υποδομές μεγάλων ομάδων. Θέλουμε να τα αναδείξουμε όλα και αυτό είναι το όραμά μας», καταλήγει ο Απόστολος Γκαραγκάνης μιλώντας στο sportdog.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Bόμβα στον ΠΑΟΚ - "Τέλος" βασικός ξένος - Με αυτόν πήρε πρωτάθλημα - "Κλοπή" Λουτσέσκου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags