Facebook Pixel Άρης - Μίκαελ Ένινγκ: Απίστευτη "καρφάρα" από τον Ένινγκ για τους παίκτες του Άρη - Τους... έβγαλε στη σέντρα!
| 2020-06-28 21:50:00

Απίστευτη "καρφάρα" από τον Ένινγκ για τους παίκτες του Άρη - Τους... έβγαλε στη σέντρα!

Sportdog Team
Απίστευτη "καρφάρα" από τον Ένινγκ για τους παίκτες του Άρη - Τους... έβγαλε στη σέντρα!

Άρης - Μίκαελ Ένινγκ: Ξεκάθαρος και αφοπλιστικός ήταν ο Μίκαελ Ενινγκ μετά την ήττα του Άρη με 2-0 από τον ΠΑΟΚ, όπου δεν δίστασε να πει πως δεν έκανε καμία αλλαγή (!), καθώς οι παίκτες που ήταν στον πάγκο δεν μπορούσαν να προσφέρουν κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Αρχικά είπε: «Συνολικά από το παιχνίδι δεν κερδίσαμε πολλά. Οι παίκτες μου προσπάθησαν να δώσουν ότι καλύτερο μπορούσαν. Δεν είμαι ικανοποιημένος φυσικά από το αποτέλεσμα. Ξεκίνησε το παιχνίδι με άσχημες για εμάς προυποθέσεις. Παίξαμε με μία ενδεκάδα ανάγκης, χάσαμε και τον Ντιγκινί στο ζέσταμα και μείναμε από λύσεις. Κάναμε ένα αξιοπρεπές αγώνα τηρουμένων των αναλογιών.

Θεωρώ πως οι λεπτομέρειες του αγώνα έκαναν την διαφορά. Ο ΠΑΟΚ από μία στημένη φάση προηγήθηκε, ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, πιέσαμε, ο αντίπαλος ήθελε να κερδίσει χρόνο και να κρατήσει το αποτέλεσμα. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου».

Για το γεγονός πως δεν έκανε αλλαγές: «Η απάντηση είναι απλή: Αλλαγή κάνεις για να βελτιώσεις πράγματα. Εμείς δεν είχαμε επιλογές από τον πάγκο. Δεν θα βελτίωναν κάτι. Ο Ντιγκινί χτύπησε στο ζέσταμα, ο Φετφατζιδης δεν μπορούσε να παίξει. Οι υπόλοιπες εναλλακτικές που είχα στον πάγκο δεν θα βελτίωναν το παιχνίδι μας».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags